321sport review

Iubim echipamentul sportiv pentru că trăim cele mai frumoase momente atunci când îl purtăm. Suntem pasionați de tehnologii, design și orice element care ne ajută în viața sportivă. În 2014 am lansat un serial online de review-uri pentru echipamentul sportiv: 321sport REVIEW.

Alegerea echipamentului nu este deloc ușoară, mai ales pentru că toți suntem diferiți și avem nevoi diferite. Spre exemplu, un alergător care cântărește 60 kilograme și poate menține constant o viteză de 4.30 min/km va folosi un alt tip de pantof decât o persoană de aceeași greutate, dar care poate alerga constant cu un pace de 6.30 min/km. Diferențele sunt și mai mari atunci când vorbim de constituții diferite, pronație etc.

Din acest motiv am decis să producem primul serial de review-uri dedicat echipamentului sportiv. Analizăm pantofi, haine și accesorii (ceasuri, rucsaci etc.). În spatele fiecărui episod sunt zeci sau sute de kilometri în care am folosit produsele respective, ore de research, comparații, filmări, montaje și așa mai departe. Am deschis un drum nou în România din dorința de a ajuta oamenii interesați de acest subiect sa facă alegerile corecte atunci când investesc în echipament.

Unele episoade sunt sponsorizate de anumite branduri sau magazine. Acest lucru ne ajută să continuăm această muncă de educație sportivă. În schimbul sponsorizărilor noi oferim o vizibilitate sporită pentru magazin (branding episod, linkuri, articole, bannere), însă review-ul rămâne 100% obiectiv.

Dacă reprezentați un magazin sau un brand și vreți să faceți parte din acest demers educațional dedicat sportivilor amatori, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa start@321sport.ro.

Teste publicate

Pantofi de șosea

Pantofi de trail (alergare montană)

Echipament sportiv (haine, accesorii, ceasuri)

Echipament ciclism

Spor la antrenamente și la făcut alegeri corecte! 🙂

 


adidas Ultraboost X

 


Energy Boost, primul pantof cu tehnologia BOOST, a fost re-lansat în 2018 în paleta originală de culori: galben și negru

 


adidas Energy Boost

 


Under Armour HOVR la lansarea în România

 

Meniu