#TuraDeVis Winter Edition 2018

#TuraDeVis este ideea prin care ducem cultura de running în stradă. Unim orașul prin sport și aducem oamenii împreună.


Afișul oficial #TuraDeVis Winter Edition 2018

Pe 15 decembrie 2018 ne vedem la ediția a doua a evenimentului de iarnă. În preajma solstițiului de iarnă, când avem cea mai scurtă zi din an, noi alergăm de la răsărit până la apus. O gașcă de oameni frumoși, dar și un pic nebuni, pleacă la prima oră a dimineții și se vor opri când soarele dispare complet de pe cer.

Mulțumim încă de la început brandurilor care au crezut în această idee și ne susțin în demersul de a scrie povestea culturii de running din România: Secom®KFCGarmin RomâniaNokia Mobile și Mega Mall București.

În articolul de aici găsiți toate informațiile despre traseu, reguli, desfășurare.

Vom avea și câteva premii speciale:

*Premiile se vor acorda prin tragere la sorți pe durata evenimentului. Vor fi luați în considerare participanții care s-au înscris în formularul de participare și au alergat alături de 321sport. Extragerea se va face pe random.org. Câștigătorii trebuie să fie prezenți la momentul extragerii, în caz contrar se va efectua o nouă tragere la sorți.

2018 a adus cel mai mare eveniment #TuraDeVis de până acum: am fost o echipă imensă pe străzile Bucureștiului și am alergat la solstițiul de vară de la Teatrul Național până la Obor. O petrecere continuă a alergătorilor pe care o vom povesti mult timp de acum încolo. Aici puteți citi toată povestea din vară.

Meniu