#KMpentruVIITOR

Proiectul #KMpentruVIITOR a apărut din dorința naturală de a-i ajuta pe copiii fără posibilități financiare să aibă un viitor mai bun prin sport. Dacă noi ne putem bucura de sport, ne dorim să oferim o șansă și celor care nu au acces la sport.

Credem că nimic nu-i mai frumos decât un prim echipament sportiv, care să servească drept inspirație pentru o viață în care sportul să fie un pilon important. Din acest motiv, ne propunem să ducem echipamente sportive și alte cadouri utile unor copii fără posibilități financiare.

Cum funcționează? Alergătorii postează pe rețelele sociale câți kilometri au alergat, folosind hashtagul #KMpentruVIITOR, iar distanțele alergate sunt convertite în echipament sportiv pentru copii.

Până acum au fost efectuate 3 acțiuni caritabile: prima în județul Covasna (comuna Araci), a doua în județul Hunedoara (Aninoasa), iar cea de-a treia in Bucuresti. Peste 140 de copii au primit seturi complete cu echipament sportiv (încălțăminte, pantaloni, bluze de trening, tricouri, mingi de fotbal), obiecte educaționale (cărți, caiete, manuale), cât și carioci, creioane, jucării, fructe și dulciuri.

Pe lângă asta, antrenorii 321sport au ținut scurte sesiuni de antrenament sportiv cu copiii și au stat de vorbă cu ei despre importanța sportului în viață.

Sorana Cîrstea s-a numărat printre cei care au susținut acest proiect și a trimis o rachetă personalizată cu numele ei, care a fost înrămată și montată la școala din Araci.

Dacă vrei să te implici, poți dona în contul Asociației Sportive 321sport (RO23BTRLRONCRT0349365501). Dacă reprezinți o companie, ne poți ajuta printr-un contract de sponsorizare. Avem nevoie de ajutorul tău!

 


Toată bucuria din lume!

 


Echipamentul sportiv care a ajuns la cei mici!

Campania #KMpentruVIITOR a continuat și în 2019, când am fost alături de copii cu deficiențe de la Liceul Tehnologic Special nr. 3 din București!


Cea mai frumoasă oră: ora de sport!

Meniu