Antrenamente Corporate

321sport Corporate este un program complet de pregătire a angajaților, ce conține antrenamente de alergare, anduranță, forță, mobilitate și reposturare. Gândim și implementăm programe personalizate de antrenamente sportive dedicate companiilor. Ne ocupăm de partea sportivă, dar și de cea digitală și de internal communications: facem challenge-uri interne, newslettere, story telling cu oamenii din companie, creăm conținut video și altele.

Antrenamentele se pot desfășura la sediul firmei, în parcuri sau în săli de sport apropiate de sediul companiei. Dispunem de o sală mobilă pe care o instalăm în 15-20 minute și care poate fi folosită în absolut orice spațiu.

De ce programul 321sport Corporate?

  • Pentru că oamenii au nevoie de soluții realiste, nu de un abonament într-o sală în care se vor simți singuri.
  • Pentru că ajută la creșterea employer branding și o retenție sporită a angajaților.
  • Pentru că cei care fac sport sunt mai productivi la muncă, își iau mai puține zile de concediu medical și absenteismul este redus.
  • Angajații care fac sport lucrează mult mai bine în echipă și le sunt insuflate principii de fair play în viața de zi cu zi.

Însă marele plus pe care îl aducem este faptul că reușim să scoatem companiile din zona eternelor teambuildinguri și formăm adevărate echipe între colegi. Depășim bariera departamentelor, aducem oamenii împreună și îi conectăm așa cum nu au făcut-o niciodată, chiar dacă lucrează împreună de ani de zile.

Clienți cu care am implementat sau implementăm programe interne de sport: UNIQA Asigurări, PORC, Ursus Breweries și altele.

Aceste programe sunt ținute de antrenorul 321sport, Radu Restivan, alături de alți specialiști.

Cum poți să oferi cel mai tare teambuilding companiei tale, săptămână de săptămână? Dă-ne un mail la start@321sport.ro și-ți povestim!

Meniu