Am testat echipamentul Instinct Trail Inspired! [321sport review]

La Retezat SkyRace am avut ocazia să testăm pe munte, în niște condiții extrem (EXTREM!) de grele, un brand franțuzesc de echipament de trail running.

Este vorba de , brand proaspăt lansat și în România, în exclusivitate la . S-a născut din pasiunea pentru alergare montană, toți membrii echipei fiind sportivi – și nu începători, ci alergători la UTMB, probabil cea mai importantă cursă de trail running din lume. 🙂

Datorită Trisport, primul magazin cu specific de triatlon din România, am testat echipamentul Instinct Trail Inspired, mai exact vestă și vizor (purtate de Flavia Matei), respectiv vestă, pantaloni, bluză și vizor (purtate de Radu Restivan).

Am discutat în amănunt despre toate astea în reviewul pe care-l puteți vedea mai jos (este în limba română – de acum înainte toate reviewurile pe care le filmăm vor fi în română).

Nu putem decât să ne bucurăm că apar branduri noi în România și că avem la dispoziție din ce în ce mai multe opțiuni pentru antrenamente și curse. Iar în cazul în care vă întrebați cam câte ore putem vorbi despre echipament sportiv, răspunsul este… suficiente cât să nu ne ajungă cardurile de memorie, haha.

este locul în care poți găsi nu doar branduri deja cunoscute, ci și produse extrem de interesante și specializate, aduse special pentru a veni în ajutorul sportivilor profesioniști și amatori.

Sorin și Andreea, oamenii din spatele Trisport, sunt foarte pasionați de sport, motiv pentru care toate produsele sunt alese și – pe cât posibil – testate de ei. De altfel, poți să te întâlnești cu ei în fiecare weekend pe la concursuri.

Trisport este situat în București, pe strada Titus nr. 27. În magazin vei găsi o atmosferă foarte prietenească și ai mari șanse să dai peste cineva cunoscut (sau să-ți faci prieteni noi).

Avem și o surpriză pregătită împreună cu cei de la Trisport: un concurs. În cadrul celor mai recente materiale video pe care le-am filmat (adică în episodul 4 din “Știri în alergare”, respectiv în video reviewul pentru Instinct Trail Inspired) am presărat două cuvinte cheie.
Ce puteți câștiga? Un trail cup super mișto de la Instinct, numai bun de ținut în buzunar la orice competiție și antrenament. În acest fel susținem inițiativa 100% eco-friendly a 321sport! Nu avem doar un premiu, ci 25 🙂
Cum câștigați?
Trimiteți un mesaj cu aceste cuvinte pe pagina de Facebook Instinct Trail Inspired România și dați share review-ului video. Apoi veți primi cadou un trail cup pe care îl puteți ridica din magazinul Trisport. Go, go, go!

P.S. Săptămâna asta, în cadrul noului episod “Știri în alergare“, vom reveni și cu un reportaj cu ei, filmat la lansarea brandului Instinct Trail Inspired.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu