Garmin Fenix 5 review – cel mai cel ceas de alergare / BAD BOYS

Garmin Fenix 5 review – cel mai cel ceas de alergare / BAD BOYS

Testăm echipament de running din 2014 și ne-am dat seama că fiecare produs ne transmite un sentiment. În 2018 am decis să traducem acest sentiment printr-o piesă muzicală.

Garmin Fenix 5 reprezintă, la momentul publicării articolului, cel mai performant ceas de sport din gama producătorului american. Modelul a fost lansat în 2017, iar de atunci a primit review-uri pozitive din întreaga lume. Sub video veți putea citi specificațiile complete ale produsului, iar pentru informații mai detaliate puteți vizita pagina dedicată.

Am dus ceasul pe munte, prin orașe, pe la maratoane, dar și pe la ultramaratoane. Melodia pe care i-am atribuit-o este Inner Circle – Bad Boys 😀 Ceasul este disponibil în mai multe magazine din România. Lista completă a distribuitorilor o găsiți pe garmin.com/ro-ro.

Dați cu love dacă vă place. Și dați cu dublu love dacă nu vă place 🙂

Toate review-urile de echipament sportiv sunt pe 321sport Review!

Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil

 • Ceas multisport compact (47 mm), cu GPS şi tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură1
 • Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
 • Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
 • Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
 • Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ
 • Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
 • Pachetul Performer fēnix 5 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotului
 • Durata de viaţă a bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 24 de ore în modul GPS sau până la 75 de ore în UltraTrac™ modul de economisire a bateriei.

3 Comments

 • Cristi Posted February 15, 2018 5:24 pm

  De ce nu a existat un FENIX 4 ?!?

  • radu Posted February 15, 2018 5:39 pm

   Habar nu avem care e motivul oficial, dar poate timpul ne va spune 😀

 • Flo Posted March 28, 2019 6:19 pm

  pentru ca in limba chineza cifra 4 seamana foarte mult cu ceea ce ei spun la *moarte* asa ca Garmin a evitatat-o pentru a scapa de anumite glume,neplaceri sau mai grav,de scaderea vanzarilor pe piata asiatica. Cu stima!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter