Fitbit Ionic – noi standarde în monitorizarea sportivă / Review + concurs

Fitbitcel mai important producator de bratari de brățări și ceasuri inteligente, a lansat ceasul Ionic în toamna lui 2017, device-ul ce te menține activ pe toată durata anului. Astăzi vă prezentăm produsul, un review complet, iar la final aflați cum puteți câștiga un Fitbit Charge 2! 🙂

Știți că la 321sport Review testăm produsele în condiții dificile și căutăm întotdeauna cele mai bune produse pentru alergători. Ați văzut pantofi care s-au rupt, ați văzut criticile noastre pentru multe modele, tocmai pentru că suntem perfecționiști și ne dorim să vă spunem onest ce merită (și ce nu merită) să folosiți în timpul antrenamentelor.

Ședință foto review Fitbit Ionic / Foto: Dan Dumitriu, 321sport Communications

Într-o lume în care se găsesc ceasuri de fitness și brățări inteligente începând de la 40-50 lei (asta nu înseamnă că sunt foarte inteligente), trebuie să spunem foarte clar că este o diferență enormă între o brățară inteligentă cu funcție de pedometru și un device care înglobează o serie de funcționalități care analizează și îmbunătățesc viața utilizatorilor.

Vă prezentăm Fitbit Ionic, un dispozitiv care setează noi standarde în ceea ce privește ceasurile de fitness / brățările inteligente. De ce poate fi considerat vârf de gamă? Este destul de simplu: funcționalitățile lui vor deveni, peste câțiva ani buni, un standard pentru întreaga industrie.

Ședință foto review Fitbit Ionic / Foto: Dan Dumitriu, 321sport Communications

Scriem acest articol în plină perioadă a sărbătorilor, cel mai potrivit moment pentru a fi mai buni, mai creativi, mai generoși. Lăsând la o parte cadourile frumoase (dar inutile), credem că sănătatea și buna dispoziție sunt cele mai potrivite cadouri de Crăciun, atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Credem că un ceas Fitbit Ionic pe mână, te poate ajuta să fii mai motivat și să îți îndeplinești mai rapid și mai ușor obiectivele propuse pentru noul an.

Ședință foto review Fitbit Ionic / Foto: Dan Dumitriu, 321sport Communications

Să trecem la treabă: vă prezentăm caracteristicile ceasului, apoi vă invităm să urmăriți review-ul video!

  • Antrenamente video pe ecranul ceasului, cu instrucțiuni pas cu pas: Fitbit Coach
  • Memorare și redare +300 de melodii, fãrã a depinde de telefon cu o memorie internă de 2.5 Gb
  • GPS/GLONASS integrat pentru a analiza pasii, distanțele și rutele parcurse
  • Tehnologie avansatã PurePulse pentru monitorizarea continuã a ritmului cardiac
  • Autonomie extinsã a bateriei de peste 4 zile (variazã in funție de utilizator & alți factori)
  • Smart Tracking pentru recunoașterea și monitorizarea activităților fizice realizate
  • Rezistentă la apă de până la 5 atmosfere (50 m)
  • Aplicații pentru sport și vreme, o gamă variată de fețe pentru ceas

Pe 5 decembrie a fost lansată prima actualizare a sistemului de operare Fitbit OS. Aceasta aduce peste 60 de noi aplicații de la cele mai îndrăgite branduri, mai mult de 100 de fețe, cât și de o performanță îmbunătățită a produsului. Tot cu această ocazie s-a lansat și Fitbit Labs, un proiect al departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul companiei, care va aduce utilizatorilor ceasului inteligent Ionic experiențe cu totul noi, personalizate stilului lor de viață, pentru a îi motiva să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

Ședință foto review Fitbit Ionic / Foto: Dan Dumitriu, 321sport Communications

În plus, Fitbit a început un parteneriat cu Deezer, cel mai dinamic serviciu de music-streaming din lume, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată direct de pe ceasul Fitbit Ionic. Serviciul va fi disponibil începând cu 2018. Astfel, cu ajutorul aplicației Deezer de pe Fitbit Ionic clienții vor putea accesa un catalog cu un număr impresionat de melodii, având access atât la playlist-urile preferate, cât și la mix-uri audio potrivite pentru antrenamentele fizice.

Ședință foto review Fitbit Ionic / Foto: Dan Dumitriu, 321sport Communications

Un add-on foarte interesant pentru pasionații de tenis este aplicația Tennis, ce măsoară amplitudinea loviturilor pentru a oferi informații despre stilul de joc, inclusiv detalii despre loviturile tip forehand, backhand și serviciu astfel încât utilizatorii să își poată perfecționa stilul de joc (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).

Mai multe informații despre aplicațiile Fitbit sunt disponibile aici. Noi aplicații și fețe din cadrul proiectului Fitbit Labs vor fi disponibile începând cu 2018.

Timpul pentru… REVIEW! 🙂

https://www.facebook.com/321sport/videos/1113049245465305/

Și acum să trecem la partea de concurs!

Lasă un comentariu la postarea din Social Media (Facebook-ul nostru) sau pe canalul nostru de YouTube (ambele clipuri sunt mai sus) cu răspunsul tău la întrebarea “De ce este sportul important pentru tine și ce crezi că te-ar motiva să faci mai mult sport în timpul liber?” 

Noi vă premiem, prin tragere la sorți, cu o brățară inteligentă Fitbit Charge 2. Poți comenta până pe 15 decembrie, la ora 23:59:59. Anunțăm câștigătorul pe 18 decembrie. 

Regulamentul complet este disponibil aici.

UPDATE 18 decembrie:

Câștigătorul concursul Fitbit organizat de 321sport este Alexandru Galin, cu mesajul: “As putea scrie foarte mult despre ce inseamna SPORTUL pentru mine, insa ma rezum in a va spune ca a fost o vreme cand am stat departe de sport din motive medicale si a fost una dintre cele mai crunte perioade pentru mine. Faceti sport,orice fel de sport, dati-va provocari in fiecare zi!”

Alex, sperăm să îl folosești noul tău Fitbit Charge 2 cu plăcere și să fii ferit de accidentări și probleme medicale pe viitor. Să ne vedem cu bine la sport și să-l folosești cu plăcere.

Extragerea video este disponibilă aici, iar o fotografie cu rezultatul este disponibilă aici.

Câștigătorul se va antrena cu un Fitbit Charge 2 (varianta pe negru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu