Termene și condiții

321sport.ro este proprietatea 321sport Communications SRL, carei detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului 321sport.ro este proprietatea 321sport Communications SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al 321sport Communications SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la .

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare a acestui site, ce se vor intelege ca un contract de vanzare-cumparare intre 321sport Communications SRL (prin magazinul online 321sport.ro) si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila.

Toate produsele comercializate prin intermediul 321sport.ro sunt originale si vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei in vigoare.

DATE DE CONTACT

Nume firma: 321sport Communications SRL
CIF: RO39336562
Nr. Reg. Com: J40/6581/2018
Sediu social: Str. Traian nr. 44, Bucuresti
Telefon: 0729 729 295
Email: @321sport.ro

SCOPUL COLECTARII DATELOR

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe 321sport.ro, privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentuuil consumatorului.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul 321sport.ro datele personale poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date a 321sport.ro, fiind de ajuns sa ne contacteze si sa ceara acest lucru telefonic sau prin email.

COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa de a-l contacta telefonic sau prin email.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate se poate face prin card bancar, in momentul efectuarii comenzii.

POLITICA PRETURILOR

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ TVA si sunt exprimate in lei.

LIVRARE

Livrarea produselor se face oriunde în Romania, prin intermediul unei firme de curierat. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat. 321sport Communications SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.

POLITICA DE RETUR

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa contina ambalajul original. Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea returului.

Mai multe detalii despre Livrare şi Retur în pagina dedicată.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

Orice vizitator al acestui site care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre 321sport Communications SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul 321sport.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca 321sport Communications SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Meniu