180 SEC: review Kalenji Trail Running Jacket (10.000 Schmerbers)

180 SEC: review Kalenji Trail Running Jacket (10.000 Schmerbers)

180 de secunde după multe ore de testare despre jacheta de alergare montană de la Kalenji. Pe site-ul Decathlon România ea se numește Jachetă Impermeabilă Trail.

Prezintă Radu. Întreabă Corina. 100% natural, tras din mână și fără cut-uri.

Spor la antrenamente!

2 Comments

 • alexandru Posted October 19, 2018 11:41 am

  Ar fi fost foarte utile si niste impresii referitoare la respirabilitate. Nu de alta, dar o jacheta de plastic protejeaza si sub o cascada si costa 20 de lei la dedeman. evident, respirabilitatea este zero.
  Asa ca, daca tot faceti review-uri, ar fi util de precizat si cum se comporta pe partea de respirabilitate (nu in cifre ci in realitate).

  o zi placuta,
  Alex

  • Radu Restivan Posted October 19, 2018 1:12 pm

   Salut, Alex. Discuția este destul de amplă, depinde ce se întâmplă sub geacă. Dacă efortul este foarte intens, eu personal simt cum curge apa pe sub geacă pentru că nu iese transpirația. Dacă geaca e folosită la o plimbare în parc (și practic corpul nu transpiră atât de mult), situația este mai plăcută.
   M-am resemnat cu ideea că dacă ai pulsul mare, respirabilitatea nu o să fie cea mai fericită. Ce-i drept până acum am folosit doar 10.000 Schmerbers, sunt curios cum se comportă cele de 20.000 impermeabilitate/respirabilitate. Tu ce experiență ai avut?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter