Primăvara Alergătoarelor

Am pus la cale cea mai frumoasă alergare: 5 kilometri care să celebreze femeile active din jurul nostru. Am vrut să facem asta pentru a le mulțumi că sunt o sursă constantă de inspirație.

Ne-am adunat într-o duminică și am dat o tură pe bulevardele mari ale capitalei, după care ne-am oprit la The Urbanist, acolo unde am savurat băuturi care mai e care mai aromate și gustoase și am dăruit alergătoarelor ghivece cu flori. (Povestea pe larg aici»)

Și, pentru că ne-am dorit să vedem ce le motivează să iasă la alergat, care este acea persoană pe care se pot baza atunci când vor să-și atingă obiectivele antrenamentelor, le-am pus câteva întrebări care s-au concretizat într-un mini portret.

A fost important să vedem că, pe cât de diverse sunt poveștile, motivațiile sunt similare. E fain să vezi că indiferent de contextul social și cultral, alergarea te unește și îți arată cât ești de similar cu persoanele cu care împarți aceleași pasiuni.

Mai jos este o arhivă cu portretele foto realizate cu telefonul Nokia 8. Pentru a putea citi poveștile fiecărei fete, apăsați click pe fotografii.

Meniu