Povestea 321sport

321sport este probabil cea mai frumoasă și responsabilă comunitate sportivă din România.

Povestea începe cu Radu Restivan, un om care a reușit să-și schimbe radical viața prin sport și a decis că cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face ar fi să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur să facă același lucru.

În 2014, din cauza stilului nesănătos, Radu ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. Când a realizat că are “0.1 tone” a decis că este timpul să pună punct și să-și schimbe complet viața.

A început să facă ore de spinning și, ulterior, a devenit instructor de spinning. S-a apucat de alergat și, dacă la început nu reușea să alerge nici măcar un kilometru, după aceea a reușit să facă primul lui semi-maraton (21 de kilometri), primul maraton (42 de kilometri), primul ultra-maraton (până în prezent a terminat peste 20 de maratoane și ultra-maratoane).

După ce a slăbit 30+ kg, a decis să-i ajute și pe alții să-și schimbe viața prin sport și a fondat comunitatea și asociația sportivă 321sport.

321sport este o comunitate ghidată de un set de valori care unesc oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Educația prin sport, responsabilitatea, respectul, prietenia și fair-play-ul sunt valorile care au definit 321sport ca lider de opinie în sportul dedicat amatorilor din România.

MOTIVE SĂ ALERGI CU NOI

Antrenament corect și complet

Punem accent pe a face sport într-un mod corect și responsabil.

Comunitate unită

Știm cât de greu este să te apuci și să te ții de sport. You’ll never run alone!

Educație & prevenție

Pentru a scădea riscul accidentărilor și a te bucura de sport pe termen lung, prevenția și educația sunt de bază.

Hidratare, nutriție & recuperare

Hidratarea, nutriția și recuperarea sunt elemente cheie în sport.

ANTRENORII 321SPORT

RADU RESTIVAN

COACH

Radu, fondatorul comunității 321sport, este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training și ambasador al Abbott World Marathon Majors. Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează. Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

În afară de pasiunea sa pentru alergare, Radu – Managing Partner @The Sports Architects, a lucrat în industria sportului începând cu 2007: întâi în presa sportivă (print, digital, TV), apoi exclusiv pe proiecte de marketing sportiv, timp în care a acumulat o experiență de peste 15 ani. De asemenea, este și producătorul filmului La Cota 10.000.

Meniu