Povestea 321sport

321sport este probabil cea mai frumoasă și responsabilă comunitate sportivă din România.

Povestea începe cu Radu Restivan, un om care a reușit să-și schimbe radical viața prin sport și a decis că cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face ar fi să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur să facă același lucru.

În 2014, din cauza stilului nesănătos, Radu ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. Când a realizat că are “0.1 tone” a decis că este timpul să pună punct și să-și schimbe complet viața.

A început să facă ore de spinning și, ulterior, a devenit instructor de spinning. S-a apucat de alergat și, dacă la început nu reușea să alerge nici măcar un kilometru, după aceea a reușit să facă primul lui semi-maraton (21 de kilometri), primul maraton (42 de kilometri), primul ultra-maraton (până în prezent a terminat peste 20 de maratoane și ultra-maratoane).

După ce a slăbit 30+ kg, a decis să-i ajute și pe alții să-și schimbe viața prin sport și a fondat comunitatea și asociația sportivă 321sport.

321sport este o comunitate ghidată de un set de valori care unesc oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Educația prin sport, responsabilitatea, respectul, prietenia și fair-play-ul sunt valorile care au definit 321sport ca lider de opinie în sportul dedicat amatorilor din România.

MOTIVE SĂ ALERGI CU NOI

Antrenament corect și complet

Punem accent pe a face sport într-un mod corect și responsabil.

Comunitate unită

Știm cât de greu este să te apuci și să te ții de sport. You’ll never run alone!

Educație & prevenție

Pentru a scădea riscul accidentărilor și a te bucura de sport pe termen lung, prevenția și educația sunt de bază.

Hidratare, nutriție & recuperare

Hidratarea, nutriția și recuperarea sunt elemente cheie în sport.

ANTRENORII 321SPORT

RADU RESTIVAN

COACH

Meniu