#TuraDeVis Winter Edition 2019 powered by Zuzu Fit

Pentru cine nu știe încă, #TuraDeVis este ideea prin care ducem cultura de running în stradă. Unim orașul prin sport și aducem oamenii împreună.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă pornim pe traseu atunci când răsare soarele și ne oprim abia când se lasă seara.

Cea de-a treia ediție a evenimentului >#TuraDeVis este după colț. În preajma solstițiului de iarnă, când avem cea mai scurtă zi din an<, noi alergăm de la răsărit până la apus. O gașcă de oameni frumoși, dar și un pic nebuni, pleacă la prima oră a dimineții și se opresc când soarele dispare complet de pe cer.

Noi credem că este o experiență pe care orice alergător ar trebui să o trăiască cel puțin o dată în viață, așa că, SAVE THE DATE: 14 decembrie 2019 – #TURADEVIS WINTER EDITION 2019 powered by Zuzu Fit!!!

Mulțumim brandurilor care cred în această idee și ne susțin în demersul de a scrie povestea culturii de running din România: Zuzu Fit și Garmin România.

În 2017 am organizat primele ediții de vară și de iarnă, iar feedbackul primit a fost incredibil. Mulți dintre cei care au venit alături de noi în această călătorie ne-au transmis că a fost cea mai frumoasă experiență sportivă din viața lor. Și îi credem, pentru că și noi am simțit exact același lucru! Am legat noi prietenii care, cu siguranță, vor trece testul timpului, iar toate amintirile create ne-au rămas imprimate în suflet!

Am continuat în 2018 cu două noi ediții ale Turei de Vis, un eveniment memorabil despre care participanții sigur vor avea ce povesti peste ani!

De ce Tura de Vis Winter Edition?

Pentru a simboliza cum alergarea unește oamenii, pentru că noi credem că este o experiență pe care orice alergător ar trebui să o trăiască cel puțin o dată în viață pentru a înțelege cum această cultură prinde aripi în România și pentru că granițele nu există atunci când gândim la fel. #TuraDeVis va trece prin toate sectoarele Bucureștiului, unind sportivii de peste tot.

Care este traseul Turei de Vis Winter Edition 2019 powered by Zuzu Fit

În fiecare an traseul este gândit să străbată tot orașul și să unească oamenii prin running. Nu este o cursă, ci o petrecere urbană de alergare, care aduce oamenii împreună. Și, cel mai important, este o experiență extraordinară pentru fiecare alergător care participă. Anul acesta, distanța totală parcursă va fi de aproximativ 70 de kilometri. 🙂

Ne vedem la ora 7:30 la prietenii noștri de la Mikkeller Bucharest (Charles de Gaulle 3), acolo unde se vor face înscrierile la fața locului pentru cei care nu au completat formularul online. Vă recomandăm, totuși, să faceți înscrierea în prealabil, în formularul pe care îl veți găsi în partea de jos a acestei pagini.

Pornim pe traseu la 7:44 dinspre Mikkeller Bucharest, spre Aeroport Băneasa (NORD), Piața Presei, Parcul Bordei și facem prima oprire de hidratare de 15 minute la prietenii de le Mikkeller Bucharest (9:20).

Continuăm traseul spre Gara de Nord, trecem pe la Lujerului, alergăm și prin Parcul Dr. Taberei (inclusiv bucla Dr. Taberei) (VEST), apoi traversăm Palatul Parlamentului, iar după ce salutăm porumbeii din Parcul Cișmigiu, ajungem înapoi la prietenii de la Mikkeller Bucharest (12:00), acolo unde vom face o nouă pauză de hidratare, de data asta de 20 de minute.

Traseul continuă pe la Muzeul Național de Istorie, vom vizita Parcul Carol, unde o să avem întâlnire cu “Scările fără sfârșit”. Mergem spre sud, la Constantin Brâncoveanu, apoi ne vom întoarce către Tineretului, Piața Romană și Mikkeller Bucharest (14:30), unde vom avea o nouă pauză de hidratare de 15 minute.

Pornim spre ultima parte a traseului și ajungem și la Arena Națională (EST), Foișorul de Foc, ASE și continuăm alergarea până la Mikkeller Bucharest (16:36) acolo unde avem ultima pauză de hidratare.

*traseul se poate modifica în funcție de condițiile meteo, de viteza de deplasare a grupului etc. Pentru a fi la curent cu evoluția grupului trebuie urmărită locația care va fi disponibilă prin aplicația Garmin Connect.

Cum se desfășoară alergarea la Tura de Vis?

Tura de vis este precum o ștafetă urbană. Te poți alătura oricând și te poți retrage când simți că ai obosit. Ritmul alergării va fi de 6:00-7:00 min/km, așadar orice alergător poate participa. Pe toată durata evenimentului vom rămâne un grup unit și ne vom bucura de oraș împreună.

Atenție: este obligatoriu să veniți cu bidoane reutilizabile pentru a bea apă. Nu încurajăm folosirea paharelor de plastic la evenimentele sportive!

Despre bagaje

Vor putea fi lăsate bagaje la start și participanții vor avea acces la ele la opririle de la Mikkeller.

Vom asculta muzică pe tot traseul, vom avea boxe Ultimate Ears (aduceți rucsac dacă doriți să țineți una dintre ele), însă în zonele rezidențiale vom reduce volumul pentru a nu deranja oamenii care dorm.

PROGRAM ESTIMATIV (distanțe aproximative):

START: ne vedem la 07:30 la Mikkeller Bucharest și pornim la 7:44 spre nord.

 • 4,5 KM: Aeroport Băneasa (NORD)
 • 7 KM: Piața Presei
 • 9,5 KM: Parcul Bordei
 • 11 KM: Mikkeller Bucharest (9:20) / pauză de hidratare (15 minute)
 • 14 KM: Gara de Nord
 • 18 KM: Lujerului
 • 22,6 KM: Parcul Dr. Taberei (inclusiv bucla Dr. Taberei) (VEST)
 • 27,9 KM: Palatul Parlamentului
 • 29,9 KM: Parcul Cișmigiu
 • 33,9 KM: Mikkeller Bucharest (12:00) / pauză de hidratare (20 de minute)
 • 38,4 KM: Muzeul Național de Istorie
 • 40,6 KM: Parcul Carol
 • 43,2 KM: Constantin Brâncoveanu (SUD)
 • 45,4 KM: Tineretului
 • 49,1 KM: Piața Romană
 • 52,1 KM: Mikkeller Bucharest (14:30) / pauză de hidratare (15 minute)
 • 60,1 KM: Arena Națională (EST)
 • 63,6 KM: Foișorul de Foc
 • 65,8 KM: ASE
 • 68,8 KM: Mikkeller Bucharest (16:36) / ultima pauză de hidratare

*traseul este informativ și poate suferi modificări în funcție de vreme și/sau viteza grupului.

REGULI: Foarte important: respectăm regulile de circulație! Vom traversa doar pe culoarea verde a semaforului, iar pe trotuar vom lăsa loc și pentru ceilalți pietoni. Vom participa la eveniment doar dacă suntem într-o stare bună de sănătate, iar dacă vom simți că ne este rău sau nu mai putem alerga, ne vom opri din efort și vom anunța responsabilul 321sport.

RECOMANDĂRI DE ECHIPAMENT: Suntem în plină iarnă, așadar trebuie să ne asigurăm că alergăm în condiții de siguranță. Vom folosi echipament adecvat unor temperaturi scăzute: pentru partea superioară recomandăm bluză de corp, tricou, bluză cu mânecă lungă, geacă de alergare, mănuși, fular sau buff, căciulă, iar pentru partea inferioară recomandăm pantaloni lungi (colanți sau trening), pantaloni scurți deasupra, ciorapi mai groși, pantofi cu o membrană care să protejeze împotriva frigului și a apei. Încurajăm toți participanții să vină cu un mic rucsac în care să aibă câteva tricouri de schimb, o bluză cu mânecă lungă sau o geacă uscată (pentru a fi folosită la finalul evenimentului). Este foarte important să protejăm extremitățile, așadar nu uitați de mănuși, buff și căciulă!

Înscriere la #TuraDeVis Winter Edition 2019 powered by Zuzu Fit!

Povestea Turei de vis

Vom avea și un premiu special:

Un ceas Garmin Forerunner 30 oferit de Garmin România.

*Premiul se vor acorda prin tragere la sorți la finalul evenimentului. Vor fi luați în considerare participanții care s-au înscris în formularul de participare și au alergat alături de 321sport. Extragerea se va face pe random.org. Câștigătorul trebuie să fie prezenți la momentul extragerii, în caz contrar se va efectua o nouă tragere la sorți.

Cum a fost la celelalte ediții Tura de Vis?

#TuraDeVis Summer Edition 2018

#TuraDeVis Winter Edition 2018

#TuraDeVis Summer Edition 2017

#TuraDeVis Winter Edition 2017

Meniu