Primăvara alergătoarelor: am sărbătorit feminitatea-n alergare

Duminică, 11 martie, am ieşit la o alergare uşoară prin oraş pentru a celebra femeile alergătoare care ne înfrumuseţează fiecare antrenament. Ne-am dorit să le mulţumim pentru că ne arată cât sunt de puternice, de curajoase şi de frumoase, iar special pentru asta am organizat #PrimăvaraAlergătoarelor, un eveniment 321sport încurajat de Nokia Mobile.

Ne-am dat întâlnire la statuia lui Charles de Gaulle, în faţa Parcului Herăstrău, acolo unde le-am aşteptat pe fetele care şi-au dorit să alerge alături de noi. Am făcut împreună încălzirea înaintea antrenamentului, apoi am dat startul petrecerii pornind înspre Centrul Vechi, la The Urbanist, acolo unde ne aşteptau câteva surprize 🙂

Am alergat pe o vreme superbă, care parcă a fost special pregătită pentru #PrimăvaraAlergătoarelor şi ne-am bucurat de un playlist care ne-a dat energie (mie mi-a rămas mintea la melodia asta!).

Pe traseu ne-am oprit de mai multe ori pentru a face fotografii de grup şi selfie-uri, iar de câteva ori am fost aplaudate şi încurajate de pietoni sau şoferi. ❤ Chiar atunci când am intrat pe Strada Franceză, de la toate mesele teraselor se auzeau cuvinte de laudă şi aplauze, iar asta ne-a făcut să ne simţit apreciate şi admirate.

La final, ne-a aşteptat Radu care, accidentat fiind, a avut grijă ca totul să fie pregătit la finish pentru toate fetele care veneau obosite de pe drum. Aşadar, am fost primite cu zâmbetul pe buze, cu un super meniu de cocktailuri special pregătit de cei de la The Urbanist şi cu câte un ghiveci cu flori, toate din partea Nokia Mobile, brandul care ne-a ajutat să punem în valoare feminitatea alergătoarelor din România.

După ce fiecare alergătoare şi-a savurat băutura preferată, am făcut o sesiune foto specială pentru toate fetele, apoi le-am luat interviuri.

Mai jos sunt câteva fotografii de pe traseu, iar portretele fetelor vor fi publicate pe pagina de Facebook Nokia Mobile și într-un articol special în cursul săptămânii viitoare. Abia aştept să ne vedem la următoarea alergare!

Girafa din fața Muzeului Antipa a decis: avem cele mai frumoase alergătoare din lume!

O mică pauză de odihnă în fața Teatrului Odeon

Super energie pe Calea Victoriei din București

Un ultim stop în fața Muzeului Național de Istorie a României

Primăvara Alergătoarelor a fost un eveniment organizat de 321sport şi încurajat de Nokia Mobile, parte a campaniei #UniteFor #Love în care le mulțumim oamenilor care ne inspiră și ne fac să ducem pasiunea mai departe.

2 comentarii. Leave new

 • Toate evenimentele marca 321sport sunt la superlativ și pe sufletul Meu! Mulțumesc pentru o zi minunată alături de voi și cele mai frumoase ALERGATOARE! Mulțumesc Nokia pentru fotografii și nu în ultimul rând lui Marius!

  Răspunde
  • Oaaaau, ce mesaj frumos!! Noi îți mulțumim pentru cuvinte! 🙂 🙂
   Strong and beautiful, așa sunt toate doamnele și domnișoarele care aleargă!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu