#RunningCulture: wallpapere cu primăvara văzută în alergare. DE VIS!

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Alergarea ne oferă ocazia să vedem locuri extraordinare, însă acestea nu trebuie să fie neapărat în destinații exotice. Primăvara lui 2019 se vede extraordinar în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) din București. Trebuie doar să ieșim din case ca să ne bucurăm în alergare sau în plimbare de niște culori fabuloase.

Fotografiile au fost realizate cu Nokia 8 Sirocco în dimineața zilei de 28 martie, iar editarea a fost făcută în Adobe Lightroom, varianta de mobil. Au ieșit niște cadre extrem de frumoase pe care vă recomandăm să le folosiți cu încredere ca wallpapere pe telefon sau, de ce nu, pe desktop. 🙂

Ideea principală: ieșiți la alergat oriunde și oricând, nu știți când dați peste niște locuri de o frumusețe ieșită din comun. This is #RunningCulture!

Fotografiile de mai jos sunt la o rezoluție mai mică. Dacă le doriți la o calitate mai mare, accesați acest link de Google Photos pentru a le descărca direct de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu