Campioana Denisa Dragomir îți poate scrie povestea. Află cum!

Yep, ai citit bine titlul.

Denisa Dragomir, medaliată la Campionatul Mondial de Alergare Montană și Campioană Europeană de Skyrunning, se ocupă de rubrica Povești #RunningCulture de pe www.321sport.ro. Pe cât de muncitoare este la antrenamente și în competiții, pe atât de talentată este la scris.

Rolul rubricii Povești #RunningCulture este de a scoate în evidență povestea din spatele atleților, fie că sunt profesioniști sau amatori. Astfel, ne dorim ca experiența acestora să ne inspire, să ne ajute să fim mai buni, cât și să înțelegem mai bine care sunt eforturile pe care orice sportiv le depune pentru a-și depăși condiția.

Această rubrică este una specială, în care focusul se pune pe narațiune, nu pe relatarea rezultatelor, și reprezintă o abordare jurnalistică menită să sedimenteze acele povești care schimbă lumea prin alergare.

Provocarea este simplă: trimite-ne 2-3 rânduri despre povestea ta și datele tale de contact (nume + telefon), iar Denisa te-ar putea suna într-o zi pentru un interviu care se va transforma într-un material cu totul și cu totul deosebit. Adresa de email la care ne poți scrie este start at 321sport punct ro.

Până atunci, te invităm să descoperi o parte din poveștile unor oameni fantastici precum Viorel Pălici, Alexia Hecico, Bogdan Damian, Paraschiva Borș, Eliza Vlădescu, Vlad Șohan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu