Alergători în bucătărie

Sportul consumă multă energie, iar alimentația este unul dintre factorii cheie care îi ajută pe sportivi să ajungă la performanțele mult dorite. Tocmai de aceea suntem de părere că, pentru a funcționa bine, trebuia să avem cunoștinte minime de nutriție.

Platforma “Alergători în bucătărie” este o inițiativă 321sport Running Culture, ce se adresează acelor sportivi care înțeleg importanța alimentației și își doresc să învețe, la propriu, cum să folosească mâncarea în favoarea lor.

Concluzia? Înainte de a vă apuca să “consumați” sport în cantități mari, aveți grijă să-i oferiți organismului energia necesară pentru a desfășura antrenamentele în condiții de siguranță! Aici puteți citi concluziile evenimentului educațional Serile 321sport – Alimentația pentru alergători.

“Alergători în bucătărie” are două componente – online și offline:

  1. Online: rețete pe care le-am testat noi sau cititorii noștri și pe care vrem să le dăm mai departe celor care vor să experimeteze tipuri noi de mâncare (dacă vrei să ne trimiti și tu o rețetă, aici găsești care sunt regulile de publicare).
  2. Offline: o serie de 4 evenimente educaționale care se desfășoară în 2018 alături de specialiști în domeniu (nutriționiști, bucătari). Atelierele culinare interactive “Alergători în Bucătărie” sunt încujate de Lidl (susținător prinicpal), MagimixNokiaUNIQA Asigurări (susținători) și Fitness Scandinavia (partener educațional).
[trx_blogger style=”classic_3″ columns=”3″ info=”” descr=”130″ readmore=”Citește mai departe” title=”Arhivă Rețete” link=”https://www.321sport.ro/category/retete/” link_caption=”Vezi mai multe rețete” cat=”279″ count=”6″ offset=”0″ top=”large”][trx_line color=”#000000″][trx_blogger style=”classic_3″ columns=”3″ info=”” descr=”130″ readmore=”Citește mai departe” title=”Arhivă știri ” subtitle=”Despre evenimentele “Alergători în bucătărie“” link=”https://www.321sport.ro/category/alergatori-in-bucatarie/” link_caption=”Vezi mai multe știri” cat=”278″ count=”6″ offset=”0″]
Meniu