Alergători în Bucătărie #3 în imagini: ce gătim după cursă?

La începutul lunii octombrie a avut loc cea de-a treia ediție a proiectului Alergători în Bucătărie, un concept 321sport Running Culture care se adresează tuturor sportivilor care înțeleg importanța alimentației în obținerea unor rezultate bune de la propriul lor corp.

Am vorbit despre ce gătim după cursă și ne-am axat pe proteinele de care are nevoie corpul în urma unei sesiuni mai mari de efort. Alexandra Restivan a susținut partea teoretică la începutul evenimentului, după care bucătarul Viorel Copolovici ne-a învățat să preparăm Curry de dovleac cu lapte de cocos, Mușchi de porc cu piure de păstârnac și sos de prune și Smochine umplute cu popping ricotta.

A fost un eveniment pe cât de util pentru cei care dau importanță nutriției atunci când își planifică antrenamentele, pe atât de delicios!

La finalul anului urmează un ultim workshop din această serie, care va avea în prim plan prepararea gustărilor pentru curse și antrenamente – batoane, suplimente, mix-uri de ingrediente, shake-uri, smoothie-uri.

Alergători în Bucătărie #3 în imagini:

Alergători în bucătărie este un concept încurajat de Lidl (susținător principal), MagimixNokia HMD GlobalUNIQA Asigurări (susținători) și Fitness Scandinavia (partener educațional).

Foto: Tudose Vladimir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu