Alergători în bucătărie #4 în imagini: cum ne pregătim gustările pentru curse

În al doilea weekend din decembrie a avut loc Alergători în bucătărie, ediția cu numărul 4! Este ultimul curs din seria 2018, motiv pentru care am lăsat cele mai dulci și ușor de pregătit preparate pentru final de sezon.

Am descoperit pe parcursul anului cât de importantă este alimentația corectă și hidratarea în viața unui sportiv și am încercat să învățăm împreună rețete pe care să le realizăm chiar noi, în viața de zi cu zi.

Acum, la final de an, am aflat de la Alexandra Restivan care sunt mix-urile perfecte pentru gustările din timpul antrenamentelor și curselor, iar Viorel Copolovici ne-a arătat cum să preparăm bunătățile.

Am pregătit împreună Carrot Cake Balls, Granola, Cheesecake rece cu sfeclă și am degustat smoothie-uri delicioase pregătite de Alexandra.

Alergători în bucătărie a fost un proiect educațional susținut de Lidl și încurajat de Nokia HMD și Magimix.

Iată cum a fost la Alergători în bucătărie #4, ediția despre gustările pentru curse și antrenamente:

Cele mai yummy ingrediente de la Lidl România

Alexandra ne-a pregătit trei tipuri de smoothie-uri: Green smoothie, Blueberry smoothie și Peanut butter cup
Alexandra a susținut o mică prezentare teoretică despre nutriție

Viorel Copolovici ne-a învățat cum să preparăm rețetele propuse

Cheesecake-ul rece cu sfeclă a fost absolut delicios!
Carrot Cake Balls: o rețetă inedită și ușor de preparat!
Granola: mix de ingrediente pe care putem să le folosim ulterior în diferite preparate

Nu-i așa că e cea mai drăguță și de sezon metodă de prezentare pentru niște Carrot Cake Balls?!

Mulțumim puturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment: Radu Restivan, Alexandra Restivan, Viorel Copolovici, Lidl RomâniaNokia Mobile și Magimix România, precum și tuturor participanților la evenimentele de peste an! Abia așteptăm să mai facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu