Alergători în Bucătărie #2 în imagini: Ce gătim înainte de cursă?

Pe data de 31 martie a avut loc cea de-a doua ediție a proiectului Alergători în Bucătărie, un concept 321sport Running Culture care se adresează tuturor sportivilor care înțeleg importanța alimentației în obținerea unor rezultate bune de la propriul lor corp.

Prin intermediul acestui eveniment ne propunem să aduce o doză de informații utile, precum și o sesiune de gătit pentru a demonstra importanța nutriției pentru o viață sportivă sănătoasă pe termen lung. Știm că sportul consumă multă energie, iar odihna și alimentația sunt elemente cheie pentru o relație de lungă durată cu acesta.

Alături de noi au fost bucătarul Viorel Copolovici, alături de care am învățat să pregătim Paste cu ragu de curcan, Risotto cu pește alb și Alivenci cu vanilie și compot de pere, și Alexandra Ciotloș, care ne-a povestit despre nutriția dinainte de cursă – ce alimente mâncăm, când le mâncă și în ce cantități.

Urmează alte două workshop-uri din cadrul proiectului Alergători în Bucătărie, așa că fiți pe fază! În următoarele vom vorbi despre:

  • Ce gătim după cursă, focus pe proteine. (ediția de vară)
  • Cum ne preparăm în casă gustările pentru curse și antrenamente – batoane, suplimente, mix-uri de ingrediente, shake-uri, smoothie-uri. (ediția de toamnă)
Mai jos este o serie de fotografii de la Alergători în Bucătărie #2: Ce gătim înainte de cursă? – Focus pe carbohidrați.

Alergători în bucătărie este un concept încurajat de Lidl (susținător principal), MagimixNokia HMD GlobalUNIQA Asigurări (susținători) și Fitness Scandinavia (partener educațional).

Toate fotografiile din acest articol au fost realizate cu telefoane Nokia Mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu