Bucharest Running Party 2019: #ALLROMANIA la Bucharest Half Marathon

Cu ocazia Bucharest Half Marathon organizăm o super petrecere la care invităm toate crew-urile de running din România să ni se alăture: Bucharest Running Party! Vrem să punem sângele în mișcare, să ne pregătim împreună pentru cursa de duminică și să explorăm orașul în alergare. Și nu doar atât: vom avea ocazia să alergăm cu elitele alergării mondiale, favoriții competiției Bucharest Half Marathon!

Iată programul Bucharest Running Party – mai 2019:

BUCHAREST RUNNING PARTY // 11 MAI 2019

O să fie distracție, o să fie muzică și o să parcurgem un traseu de aproximativ 5 kilometri de la Mikkeller până la standul Under Armour de la Sport Expo Bucharest Half Marathon, iar acolo ne vom întâlni cu alergătorii de elită veniți la Bucharest Half Marathon, alături de care vom continua să alergăm câțiva kilometri în parcul Izvor!

Mai mult, o să fie pentru prima dată când aducem împreună comunitățile de running din țară sub umbrela #ALLROMANIA, deci o să fie o alergare cu adevărat specială! Alături de noi vor fi oamenii de la Craiova Running Club și Running Iași, alături de care creștem povestea #RunningCulture în România.

START – 14:00 – Mikkeller Bucharest

Vom alerga 5-6 kilometri până la standul Under Armour de la Bucharest Half Marathon, unde ne vom întâlni cu favoriții competiției.

15:00 – Alergare alături de elitele competiției în parcul Izvor (aproximativ 1-2 kilometri)

BUCHAREST RUNNING PARTY // 12 MAI 2019

Pe 12 mai ducem petrecerea la un alt nivel: vom alerga la Bucharest Half Marathon, vom pune muzică pe traseu și vom alerga împreună. Echipa 321sport se va împărți în două grupe:

  • Semimaraton sub 3 ore: începătorii programului #POTSAZBOR #dela1la21 care vor alerga primul semimaraton, iar viteza va fi dată de către cel mai lent alergător. Alexandra Restivan și Mircea Șerban vor coordona acest grup în timpul competiției.
  • Semimaraton sub 2 ore: avansații programului #POTSAZBOR #dela1la21 vor ținți terminarea semimaratonului în 1 oră 59 minute și 59 secunde și vor fi conduși de Radu Restivan și Cătălin Vlăduț, parte din echipa 321sport și paceri oficial ai competiției, alături de Carmina Căpitanu, care vine de la Constanța pentru a fi parte din echipa de paceri.

După cursă mergem la The Urbanist pentru limonadă, bere și impresii post-maraton 🙂

Timp de câteva luni ne-am antrenat împreună în cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour și ne-am transformat într-o adevărată familie de alergători. Acum a venit timpul testului cel mare în care vedem rezultatele unor luni bune de muncă. Mult succes tuturor celor care participă la Bucharest Half Marathon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu