Marți de marți alergăm cu familia 321sport #PotSaZbor #dela1la21

Fie vreme bună, fie vreme rea, se știe că 321sport aleargă marțea! Ne-am obișnuit ca săptămână de săptămână să ne vedem și să alergăm împreună, iar cu timpul asta a ajuns să ne unească. Ne-am transformat dintr-o gașcă de alergători într-o adevărată familie care are bine stabilit în program să se vadă în fiecare marți.

Pentru mulți dintre membrii comunității, ziua de antrenamente a devenit sfântă, iar prietenii și oamenii apropiați din viața lor știu că nu pot planifica întâlniri cu ei în zilele de alergare. E minunat să vezi cu oamenii ajung nu numai să se îndrăgostească de alergare, dar să o și prioritizeze în programul lor super încărcat.

Știm că nu toate zilele îți oferă motivația necesară de a ieși la alergat, mai ales dacă mai și plouă. Dar faptul că te așteaptă o  gașcă cu care îți place să alergi e un super plus, parcă treci mai ușor peste lipsa de chef și te prezinți cuminte la locul de întâlnire.

Cu toții avem și zile bune și unele mai puțin bune, dar de fiecare dată când ieșim la antrenamente, toate problemele dispar “ca prin minune”. Cel puțin pentru câteva ore uităm de griji, uităm de vremea de afară și ne concentrăm pe alergare și pe timpul minunat petrecut împreună!

Mai schimbăm idei, mai vorbim despre una alta și ne asigurăm că ne transformăm stilul de viață într-unul un pic mai sănătos.

Dacă ești deja parte din 321sport #RunningFamilia, îți mulțumim că ești alături de noi în fiecare săptămână! Iar dacă ți-ai dori să te apuci de alergat și încă nu ai avut curajul să o faci, să știi că te așteptăm alături de noi! Suntem o gașcă super simpatică ce abia așteaptă să te cunoască! 😊

Programul nostru de antrenamente, #PotSaZbor #dela1la21, este încurajat de Under Armour și este dedicat atât începătorilor, cât și avansaților.

Avem alergări pe care le organizăm atât marțea, de la 19:30, care sunt dedicate celor ce vor să termine primul lor semimaraton, cât și miercurea, de la 19:00, pentru cei care vor să își îmbunătățească timpii pe distanțe lungi. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu