Tura de vis 2018 – Running Culture de la apus până la răsărit

Pentru noi, “Tura de vis” înseamnă esența alergării urbane. Totul a pornit în 2017, când ne-a lovit ideea: cum ar fi să alergăm în oraș de la apus până la răsărit?

Am identificat noaptea ideală (la solstițiul de vară, când afară-i cald și noaptea-i cea mai scurtă), iar pe 24-25 iunie 2017 am făcut prima ediție. În 2018 ne-am unit toată energia pozitivă și am făcut ediția a doua, iar de data aceasta avem niște fotografii… FABULOASE. Îi mulțumim pe această cale lui Alex Făsui, care ne-a lăsat cu niște amintiri de neuitat.

“Tura de vis” înseamnă prietenie, alergare, spirit de echipă, locuri de poveste. Pe scurt, “Tura de vis” este cultură de running în stare pură. Toată noaptea orașul a devenit locul nostru de joacă! Am pornit de la Universitate și am terminat la Veranda, însă importantă a fost călătoria și experiența dintre cele două puncte 🙂

Suntem bucuroși că proiectul “Tura de vis” a ajuns în finala The Running Awards, fiind singurul eveniment din România care a ajuns în această fază a competiției! La ediția din 2018 am avut și câțiva alergători din alte țări, semn că împreună am reușit să punem Bucureștiul pe harta orașelor unde comunitățile de running scriu o parte din cultura urbană.

#TuraDeVis #RunningCulture

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat: “Dar de ce să alergi atât?”, iar explicația noastră a fost una simplă și venită chiar din inimă: “Pentru că ne place să facem asta și pentru că e genul de petrecere pe care nu vrei să o ratezi!”.

La start s-au adunat în jur de 100 de sportivi pregătiți să alerge de la ora 21 până a doua zi la 5 dimineața. Iar ca totul să înceapă în forță, cei de la Secom România au venit cu o provocare: cel care are cea mai creativă săritură, va fi premiat. Galeria foto cu cei care au îndrăznit să dea frâu liber energiei și să se fotografieze sărind înainte de start poate fi găsită aici.

De asemenea, o altă surpriză a venit din partea celor de la Nivea MEN, care au pregătit o ședință foto înaintea începerii alergării. Toate fotografiile au fost printate și pregătite pentru alergători la linia de finiș.

Traseul nostru a arătat cam așa:

A fost o alergare pe cinste! Au fost 34 de kilometri care ne-au purtat prin locuri cheie ale orașului: Parcul Carol, Piața Piața Constituției, Parcul Tineretului, Piața Unirii, Piața Universității, Centrul Vechi, Piața Romană, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Parcul Herăstrau, pentru ca la final să ne oprim în spatele Pieței Obor, la Veranda Mall.

La fiecare două ore am avut pregătite niște momente de hidratare. Dacă la început ne-am oprit în Piața Constituției să bem apă și să mâncăm niște fructe, fix la jumătatea traseului am făcut un popas la The Urbanist, în Centrul Vechi, pentru a savura o limonadă.

La finalul traseului, după mai bine de șapte ore de alergat prin București, am trecut linia de finiș și ne-am bucurat de o altă serie de surprize.

Secom România, le-a oferit tuturor celor care au terminat cursa câte un flacon de Alive!™ pentru a-și menține energia la cote maxime și la alergările viitoare.

NIVEA MEN a organizat o zonă de dușuri pentru cei care au vrut să se răcorească după atâtea ore de alergare urbană.

Iar Garmin a făcut un alergător fericit oferindu-i, prin tragere la sorți, un ceas Forerunner 30.

Câteva fotografii de pe traseul Turei de vis 2018 – Summer Edition

Galeria foto completă poate fi găsită aici, iar galeria foto cu pozele powered by Nivea MEN poate fi găsită aici.

Tura de vis 2018, Summer Edition, a fost powered by NIVEA MEN, și susținută de NokiaSecom + Alive!™ și Garmin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu