Tura de Vis – Summer Edition 2024: alergăm toată noaptea, de la apus la răsărit

#TuraDeVis nu este o alergare obișnuită – nu este nici competiție, nici o plimbare lejeră. La #TuraDeVis Summer Edition începem să alergăm la apusul soarelui și terminăm abia la răsărit.

Ca să vii la acest eveniment trebuie să dai dovadă de un pic de ambiție și să îți dorești să te autodepășești. Chiar dacă fiecare dintre alergători se poate alătura oricând pe traseu și poate pleca spre casă atunci când a obosit, o bună parte dintre aceștia aleg să rămână alături de noi pe tot parcursul serii – de la început și până la final.

Este o experiență nemaipomenită să poți alerga prin București în timpul nopții, atunci când nu mai este trafic, când totul pare liniștit și adormit, iar alergătorii încearcă să câștige pariul cu ei înșiși.

Dar, oricât de deosebit ar fi traseul, oricât de multă energie și bună dispoziție am avea noi, #TuraDeVis nu ar fi atât de impresionantă fără toți alergătorii care vin an de an și acceptată provocarea noastră. Iar asta se întâmplă pentru că ne place să evoluăm în familie, să legăm prietenii, să ne simțim bine și să ne bucurăm de o experiență de neuitat alături de cea mai faină gașcă de alergători: 321sport.

Să fii alergător la #TuraDeVis înseamnă să îți dorești puțin mai mult de la tine, să îți depășești limitele alături de oameni care împărtășesc aceeași dragoste pentru sport și să iei parte la o nebunie despre care să poți spune povești peste ani!

Anul acesta, în noaptea dintre 22 și 23 iunie, organizăm pentru al 8-lea an consecutiv ediția de vară a evenimentului #TuraDeVis, în preajma solstițiului de vară!

Tura de Vis – Summer Edition 2024

În fiecare an traseul este gândit să străbată tot orașul și să unească toate sectoarele Bucureștiului prin running.

Ne dăm întâlnire în magazinul Sport Vision din Mega Mall (etajul 1).

La 21:05 (apus) vom pleca pe traseu, iar la 05:29 (răsărit) vom încheia o nouă ediție de neuitat. În total vom avea aproape 9 ore  în care vom alerga. (care vor include și pauze. Multe pauze.)

Dacă nu te-ai înscris încă în formular, te invităm să o faci chiar acum sau cel târziu până vineri, 21 iunie, la ora 22:00. E important să respecți acest deadline dacă vrei să te bucuri de surprizele pe care le pregătim împreună cu partenerii acestei ediții.

Traseul din 2024 are o distanță de 51,84 kilometri și va trece prin tot orașul. (Link-ul către traseul din aplicația Garmin se găsește mai jos)

Reguli și detalii logistice

Toți participanții trebuie:

  • să respecte regulile de circulație! Cine nu le respectă va fi exclus automat din eveniment.
  • să completeze formularul de participare până vineri, 21 iunie, ora 22:00. Link formular înscriere.
  • să aibă un act de identitate la îndemână.

Echipament recomandat: pantofi de alergare, rucsac/vestă pentru apă și mâncare, haine de schimb, jachetă de ploaie, ceas/telefon cu gps.

Puncte de hidratare: pe traseu vor fi organizate 2 puncte principale de hidratare și alimentare, unde o să oferim participanților apă și mâncare:

  • la kilometrul 21 (PORC)
  • la kilometrul 43 (One Verdi Park)

Toalete: pe traseu sunt multe benzinării non-stop, vom face opriri.

Depozitare bagaje: nu va exista un spațiu de depozitare mobil.

Dacă doriți, ne puteți însoți și pe bicicletă.

Sponsori Tura de Vis – Summer Edition 2023

Mulțumim încă de la început brandurilor care au crezut în această idee și ne susțin în demersul de a scrie încă un capitol din povestea culturii de running din România! #TuraDeVis – Summer Edition 2024 este un proiect 321sport #RunningCulture susținut de Sport Vision și One United Properties și încurajat de NIVEA, PORC, Stay Strong Pro și Garmin.

Ești pregătit/ă să facem istorie împreună pe 22-23 iunie 2024?

Ne așteaptă o noapte întreagă dedicată alergătorilor urbani, oamenilor care ies din casă nu pentru performanță, ci pentru a transmite mesajul că alergarea nu are limite.

După o astfel de experiență, sigur vom avea ce povesti celor dragi!

*Cu 2 zile înainte de eveniment, vom trimite un e-mail către toți cei înscriși, care va conține toate informațiile de care ai nevoie. 

*Traseul se poate modifica în funcție de condițiile meteo, de viteza de deplasare a grupului etc. Pentru a fi la curent cu evoluția grupului trebuie urmărită locația care va fi disponibilă prin aplicația Garmin Connect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu