#PotSaZbor #dela1la21 – SEZONUL 16 – hai să alergi cu noi!

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 de kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

În cei 7 ani de când organizăm alergările în fiecare marți la 19:30 în Parcul Regele Mihai I / Herăstrău (meeting point Statuia Charles de Gaulle), am avut alături mii de alergători. De fapt, primele-primele alergări 321sport au fost în Tineretului, apoi ne-am mutat în Herăstrău. Și din dorința de evolua, am adăugat antrenamente de alergare pe pistă, cât și la pădurea Băneasa pe trail.

Astfel că #PotSaZbor #dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton (și ulterior maraton), performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

Antrenamentele 321sport au fost, sunt și vor fi gratuite, tocmai din dorința de a face accesibilă experiența de alergat pentru absolut oricine.

Zilele pre-pandemice #PotSaZbor #dela1la21 cu 321sport și Under Armour, când nu știam ce înseamnă distanțare socială sau măști. #neverforget

Alergăm marțea în parc și joia pe pistă. Află mai jos toate detaliile.

Marțea la 19:30 – alergare recomandată în special începătorilor, dar deschisă pentru absolut oricine. Ne întâlnim în fiecare marți la 19:30 la Statuia Charles de Gaulle din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din București. Facem încălzirea, apoi alergăm în trei grupuri pe distanțele de 3, 7 sau 10 kilometri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. La final avem o sesiune de stretching.

În caz că vreți să ne întrebați dacă “se mai ține antrenamentul” când vremea este rea, răspunsul este câteva rânduri mai sus: alergăm în fiecare marți la 19:30.


Joia la 19:00 – alergare pe pista de atletism Lia Manoliu (click pe link pentru locație pe Google Maps). Acest antrenament are specific de viteză și este recomandat alergătorilor avansați, însă sunt bineveniți și începătorii care pot alerga în ritmul propriu.

Înscrierile pentru alergările de pe pistă se fac doar în formularul digital:

Înscrierea este considerată validă atunci când tot formularul de înscriere este completat corect și complet: nume + cod de participare în programul #PotSaZbor #dela1la21 + declarație pe propria răspundere. 

La intrarea pe pistă va exista o listă nominală de prezență, în baza căreia se va realiza accesul la antrenament. Locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. După atingerea numărului maxim de înscrieri, formularul se dezactivează automat.

Reguli de acces la antrenamentele de pe pistă:
1. Accesul pe pista de atletism se face în intervalul 18:45-19:00 în prezența unui antrenor 321sport, după validarea listei de participare.
2. Antrenamentul începe la 19:05.
3. Înscrierea în formular și neprezentarea la antrenament fără un motiv de forță majoră atrage după sine interdicția de a participa timp de 30 de zile participarea la orice antrenament 321sport de pe pistă. (Don’t book it if you can’t make it)
4. În cazul în care nu sunt îndeplinite criteriile de mai sus, așteptăm cu drag orice alergător, însă va reveni în responsabilitatea acestuia să-și achiziționeze un abonament personal la pista de alergare Lia Manoliu.
5.
Vor fi disponibile doar câte 30 de locuri pentru fiecare antrenament de pe pistă, în fiecare săptămână fiind disponibil un alt formular de înscriere.

Nu vor exista abateri de la reguli pentru a nu influența buna desfășurare a antrenamentului. 


Nu există costuri pentru participarea la antrenamentele 321sport & Under Armour din programul #PotSaZbor #dela1la21, însă va trebui să te înscrii* în formularul de pe această pagină pentru a putea primi codul în baza căruia vei beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România.
* Mențiune pentru cei care s-au înscris în cadrul antrenamentelor susținute în sezoanele trecute, codurile unice vor rămâne aceleași, iar numărătoarea prezențelor va continua.


Programul de marți al alergărilor #PotSaZbor #dela1la21 – sezonul 16

Octombrie 2022: 11, 18, 25
Noiembrie 2022: 1, 8, 15, 22, 29
Decembrie 2022: 6, 13, 20, 27
Ianuarie 2023: 3, 10, 17, 24, 31
Februarie 2023: 7, 14, 21, 28
Martie 2023: 7, 14, 21, 28
Aprilie 2023: 4, 11, 18, 25
Mai 2023: 2, 9

Final sezon 16: Bucharest Half Marathon 2023

Programul de joi al alergărilor #PotSaZbor #dela1la21 – sezonul 16

Octombrie 2022: 13, 20, 27
Noiembrie 2022: 3, 10, 17, 24
Decembrie 2022: 1, 8, 15, 22, 29
Ianuarie 2023: 5, 12, 19, 26
Februarie 2023: 2, 9, 16, 23
Martie 2023: 2, 9, 16, 23, 30
Aprilie 2023: 6, 13, 20, 27
Mai 2023: 4, 11

În total sunt 62 de antrenamente la care puteți veni indiferent de nivelul de pregătire.


Aleargă oriunde în România, alătură-te comunității în format digital și poți beneficia de reducerea Under Armour!

Cum marțea este ziua oficială de running (nu doar la București, ci în toată țara), invităm toți oamenii să alerge alături de noi, de oriunde, cu ajutorul antrenamentelor digitalizate!

Pe lângă alergările din București, proiectul #PotSaZbor #dela1la21 își continuă viața și în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele, iar tot ce trebuie să faceți este să alergați în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât. Atâta timp cât marțea alergăm, vom fi întotdeauna împreună, iar asta contează cel mai mult pentru comunitate!

Tot ce trebuie să faceți pentru a obține reducerea Under Armour: postați pe contul vostru (public) de Instagram un story cu screenshot-ul alergării + codul unic de participare + tag-uri către conturile 321sport și kvantumsportromania. Apoi verificați în tabel numărul de prezențe și reducerea aferentă. As easy as that.


Înainte să te apuci de alergare, îți recomandăm să vizitezi un medic pentru a obține acordul pentru practicarea sportului. În funcție de istoricul tău medical, acesta îți poate sugera un set personalizat de analize. Și, nu uita, ai nevoie de încălțăminte specială pentru alergare! Este important să practici acest sport în siguranță, așa că poți găsi mai multe sfaturi despre cum să-ți alegi încălțările în acest video sau în acest articol.

În 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour România, iar de atunci am reușit să creștem și mai mult împreună.

Acest lucru ne-a permis să diversificăm antrenamentele, să oferim reduceri speciale pentru participanții la alergări (mai jos sunt detalii despre programul de fidelitate, prin care puteți beneficia de reduceri de până la 50% la echipamente de top pentru alergare) și să ducem povestea alergării cât mai departe.

În sezonul 16, care se desfășoară în perioada octombrie 2022 – mai 2023, continuăm cu antrenamentele de marți și joi seara, așadar, invităm toți alergătorii din România să învețe să zboare în alergare alături de noi!

Scopul final al sezonului 16 #PotSaZbor #dela1la21 este trecerea liniei de finish la Bucharest Half Marathon 2023, acolo unde Under Armour este sponsor tehnic. Fie că vreți să faceți primul semimaraton sau vă doriți un timp mai bun, la alergările cu noi întotdeauna veți găsi soluția pentru obiectivele proprii.

Fiecare alergător va primi un cod de membru pe email, după completarea formularului de mai jos. Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Pentru ca prezența să fie înregistrată, alergătorul trebuie să:

 • alerge în ziua de marți, la orice oră și oriunde în România
 • să înregistreze alergarea pe o aplicație de running (noi recomandăm MapMyRun, care se conectează direct cu pantofii Under Armour)
 • să share-uiască în ziua alergării (nu mai devreme, nu mai târziu) un story pe profilul personal de Instagram (acesta trebuie să fie public, nu privat), care să includă:
  • un print screen cu sumarul alergării
  • tag către paginile de Instagram 321sport și Kvantum Sport Romania,
  • ultimele 4 cifre din codul personal din programul de antrenamente (ex: 1234)

Aici am creat un exemplu despre cum trebuie să arate story-ul.

Pragurile de reducere sunt:

 • 1 antrenament – 10% reducere
 • 3 antrenamente – 20% reducere
 • 5 antrenamente – 30% reducere
 • 7 antrenamente – 40% reducere
 • 9 antrenamente – 50% reducere

Atenție! Vor fi luate în considerare doar story-urile care îndeplinesc condițiile de mai sus. Fotografiile primite prin DM, mesaj personal sau orice altă variantă, nu vor fi luate în considerare.

Pentru folosirea reducerii în magazin, tot ce trebuie făcut este să urmați pașii:

 1. Verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.
 2. Alegeți cel mai apropiat shop Under Armour (3 magazine în București, 1 în Cluj, 1 în Brașov și 1 în Constanța) și prezentați codul unic + inițialele numelui, după care solicitați reducerea.
 3. Codul va fi verificat, după care reducerea va fi aplicată produselor achiziționate.
 4. Imediat ce are loc această operațiune, noi vom primi un email și vom șterge prezențele folosite (exemplu: dacă se folosește reducerea de 50%, vor fi șterse 9 prezențe. Dacă utilizatorul acumulase 12 prezențe, după aplicarea reducerii, acesta va mai avea 3 prezențe, adică 20% reducere), astfel încât numărătoarea prezențelor o va lua din nou de la zero.
 5. Vă bucurați de antrenamente cu noul echipament! ❤

Mențiune: Veți putea beneficia de reduceri în oricare dintre cele cinci locații Under Armour din România. Reducerea se calculează din prețul de listă, nu se cumulează cu alte promoții/reduceri și nu se aplică pe site-ul oficial Under Armour din România, fiind disponibilă exclusiv în magazine.

Alergarea nu ține cont de vremea de afară, dar e bine să fii pregătit pentru orice tip de condiții. Dacă pe timpul verii echipamentul este foarte simplu (pantofi, șort și tricou), lucrurile pe timp de iarnă stau diferit, dar asta nu înseamnă „mai complicat”!

Produsele Under Armour din categoria Storm sunt gândite astfel încât să ofere cea mai bună experiență de alergare în sezonul rece, în special pe vreme ploioasă sau ninsoare.

Tehnologia Storm se găsește atât pe pantofii de alergare, cât și pe echipamentul de alergare, iar rolul acesteia este de a respinge apa, dar fără a sacrifica respirabilitatea. Cheia se află în fraza „respinge apa, dar fără a sacrifica respirabilitatea” pentru că acest lucru ne permite să obținem cele mai bune performanțe în condițiile de vreme rece sau ploioasă.

În mod specific, pantofii de alergare din colecția Storm au capacitatea de a menține piciorul uscat în zilele ploioase, iar în plus adaugă și elemente de vizibilitate pentru ca alergătorii să fie mai ușor de observat în condiții de întuneric.

Pentru echipamentul de alergare, cel mai bun exemplu este la gecile de alergare din colecția Storm, care resping apa și asigură protecție chiar și pe durata antrenamentelor lungi în condiții de ploaie. Un mare avantaj al acestor geci este capacitatea de a fi pliate în interiorul unui buzunar. În caz că ploaia se oprește, geaca se împăturește rapid și poate fi ținută în mână, ocupând puțin spațiu și fiind foarte ușoară.

Accesoriile echipate cu simbolul Storm, precum mănuși sau căciuli, asigură atât protecție pentru ploaie, cât și căldura necesară în timpul alergărilor pe vreme foarte rece.

Pentru zilele în care temperaturile coboară mult sub 0 grade, recomandarea 321sport este să folosiți următoarele item-uri:

 • pantofi de alergare cu tehnologia Storm
 • colanți de alergare cu tehnologia ColdGear
 • bluză de corp cu tehnologia ColdGear
 • geacă de alergare cu tehnologia Storm
 • mănuși și căciulă cu tehnologia Storm

Vă recomandăm să vizitați site-ul Kvantum Sport, distribuitor oficial Under Armour în România, pentru a descoperi întreaga colecție de alergare Under Armour.

RADU RESTIVAN

COACH

Radu este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training. Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează.

Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

Este ambasador al Abbott World Marathon Majors și producătorul filmului La Cota 10.000.

ERGO

PACER

Ergo… e Ergo. Adică omul care te face să iubești și în același timp să urăști alergarea.

“ACCELEREAZĂĂĂĂĂĂ” este fraza folosită cel mai des la antrenamentele de pe pistă.

Pe lângă asta, Ergo aleargă ultramaratoane.

Dar înainte să înceapă să alerge ultramaratoane, s-a apucat de running alături de noi în programul #dela1la21. Iar cum pofta vine mâncând, performanțele lui s-au îmbunătățit de la un an la altul.

Shot at AZUGA TRAIL RACE

Am pus laolaltă cele mai des întâlnite întrebări despre alergare și despre cum să te pregătești dacă vrei să alergi la prima ta competiție.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, prezintă câte un subiect de interes care ajută alergătorii să abordeze mai bine antrenamentele și să se bucure de progres sustenabil în sport.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare»

Poveștile #PotSaZbor #dela1la21 X2

#PotSaZbor #dela1la21 pe Instagram

Ne place să vedem zburătorii în acțiune! Nu uitați de hashtag-urile #PotSaZbor #dela1la21 #UnderArmour #321sport atunci când postați pe social media, iar dacă ne dați tag în stories pe Instagram, avem ofertă specială: 10% în plus la viteza de alergare 😀

Get social with us!

Meniu