Silviu Popescu: ”Pentru mine, alergarea este o pasiune de neînlocuit.”

Sportul este o pată de culoare în viețile oamenilor, acel ceva care ne ajută să ne deconectăm de la provocările cu care ne confruntăm aproape zilnic și totodată care ne motivează să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, Silviu, unul dintre pasionații de alergare din comunitatea noastră care a testat cei mai noi pantofi de alergare HOVR Machina, ne-a povestit cum a apărut pasiunea pentru alergare în viața sa și care este cel mai mare vis al său cu privire la alergare.

Silviu Popescu are 30 de ani, lucrează în domeniul bancar și locuiește în București de nu mai puțin de 12 ani. Indiferent că vorbim despre weekend sau despre timpul săptămânii, lucru cert este că mișcarea este nelipsită din viața de zi cu zi a lui Silviu. 

Ne-a povestit că sportul a fost prezent cam dintotdeauna în viața sa, chiar dacă la început acesta se rezuma la fotbal. A început să alerge atunci când s-a hotărât să renunțe la fumat și ușor, ușor, alergarea a devenit pentru el o pasiune, iar de ceva timp o parte nelipsită din viața sa.

Atunci când a venit vorba despre cea mai frumoasă amintire pe care o are până acum în ceea ce privește alergarea, ne-a spus că prima competiție la care a participat rămâne o amintire foarte specială pentru el, deoarece s-a înscris la acea competiție deși nu știa absolut nimic despre ce înseamnă cu adevărat o competiție de alergare.

Ca mulți dintre noi, are un program încărcat, dar chiar și așa, reușește să includă alergările în viața sa cu destul de multă ușurință, cheia succesului în ceea ce privește această reușită fiind perseverența și hotărârea, care sunt nelipsite pentru Silviu.

Silviu simte că alergarea l-a schimbat în bine. L-a ajutat să aibă mai multă încredere în el, să  fie mai disciplinat, să își dorească să se autodepășească des și să devină din ce în ce mai bun în fiecare zi pe toate planurile. Iubește alergarea pentru că îl ajută să se deconecteze de la tot ce înseamnă stres sau probleme și de asemenea, îi aduce un plus foarte mare la capitolul relaxare și sănătate.
În ceea ce privește alergarea în comunitatea 321sport, pe Silviu l-au atras foarte mult energia grupului și oamenii pe care i-a cunoscut și de la care a învățat că alergarea într-o comunitate nu este doar despre antrenament, ci și despre socializare.

Și cum orice pasiune vine la pachet cu un vis măreț, Silviu visează să alerge pe Zidul Chinezesc!


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 II, susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți aici mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu