La Cota 10.000 – lansare oficială TMF 2020, trailer și poster de film

La Cota 10.000 – lansare oficială TMF 2020, trailer și poster de film

Filmul documentar La Cota 10.000 pune împreună două dintre cele mai frumoase lucruri pe care le știm: România și muntele. Chiar dacă, în mod fizic, Cota 10.000 nu există, documentarul urmărește o expediție legendară prin Carpați, care trece prin munții Retezat, Făgăraș, Bucegi, Ciucaș și Ceahlău, cumulând 10.000 metri diferență pozitivă de nivel.

Această încercare s-a transformat într-un film care spune povestea alergării montane din România și poartă privitorii prin locuri de basm, care arată cu adevărat cât de sus putem ajunge dacă îndrăznim să visăm. La Cota 10.000 este un film documentar 321sport #RunningCulture, The Sports Architects & Workhorse. O producție The Sports Architects & Workhorse.

Un proiect prezentat de Zuzu Fit, susținut de Nivea Men, Orange, AQUA Carpatica, Red Bull și încurajat de Garmin, Nissan și Unstoppable.

Echipa de producție:
Regie: Dan Petru și Radu Restivan
Producer: Radu Restivan
Associate producer: Florin Ivan
Imagine: Radu Restivan, Adrian Crapciu, Denisa Dragomir
Operator dronă: Radu Restivan
Productions assistants: Cătălin Preda, Ana-Maria Mîndruță
Video edit & color grading: Dan Petru
360 video edit: Bogdan Trestianu
Muzică: Alexandru Suciu
Copywriter: Ionuț Pașolea
Art director: Șerban Chițu
Alergători: Denisa Dragomir, Petronela Tabalae, Eduardo Gomes, Bogdan Ioniță, Radu Restivan, Ciprian Tiron
Team support: Larisa Radu, Dorin Georgescu


Unde poate fi văzut documentarul

Premiera documentarului a avut loc pe data de 13 noiembrie la Transylvania Mountain Festival, iar juriul festivalului a inclus documentarul La Cota 10.000 în OFFICIAL SELECTION FOR BEST FILM 2020!

Vizionarea poate fi făcută achiziționând biletul de acces la festival, disponibil pe FilmFreeway.com. Biletul oferă acces la vizionarea documentarului La Cota 10.000, cât și a tuturor producțiilor din selecția oficială de film. Întreaga listă a titlurilor disponibile poate fi consultată aici și aici.

Biletul costă 20 EUR, iar folosind codul 321SPORT2020 la checkout, se aplică o reducere de 10%. După achiziționarea biletului, filmul va putea fi urmărit până pe 22 noiembrie 2020, ora 23:59.

În primele luni de la lansarea oficială, documentarul La Cota 10.000 va fi disponibil doar în circuitul festivalurilor de film. Data de lansare pe platformele publice va fi comunicată ulterior.


Distincții primite de documentarul La Cota 10.000

PREMIUL SPECIAL TMF 2020 PENTRU PRODUCȚIE ROMÂNEASCĂ
NOIEMBRIE 2020
Scopul TMF este și de a fi o rampă de lansare pentru producții originale din domeniul filmelor de aventură de la noi din țară. Cu aprecieri maxime, pentru efortul depus și energia debordantă cu care povestește pasiunea pentru alergare, premiul special pentru producție românească se acordă documentarului „La Cota 10.000″ realizat de Dan Petru și Radu Restivan.


Trailer oficial La Cota 10.000


Poster oficial La Cota 10.000


Poster pre-producție La Cota 10.000

Multumim partenerilor La Cota 10.000!

Alături de noi în acest proiect sunt Zuzu Fit, Nivea Men, Sport Vision, Orange, AQUA Carpatica, Red Bull, Garmin, Nissan și Unstoppable, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată în a duce acest proiect la cele mai înalte cote!


youtube
facebook
instagram
twitter