Bogdan Frigioiu: ”Alergarea are un impact atât de pozitiv, încât nu aș putea trăi fără ea.”

O pasiune are puterea să schimbe cu adevărat vieți, să aducă un strop de culoare în viața oricui și oricât ar încerca oricine să o țină ascunsă, mai devreme sau mai târziu tot va ieși la iveală.

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, Bogdan Frigioiu, care face parte din comunitatea noastră și a testat noii pantofi de alergare HOVR Machina, a împărtășit cu noi povestea lui despre alergare.Bogdan – Costin Frigioiu are 31, s-a mutat în București la 18 ani, când a venit din Brăila pentru studii, iar în prezent este avocat de litigii. Își începe fiecare dimineață la ora 6:00, făcând sport aproximativ o oră, urmând ca apoi să ia micul dejun și să meargă la birou până pe la ora 19:00. La finalul zilei, obișnuiește să își petreacă timpul citind sau comunicând cu persoana apropiată.

Bogdan și-a descoperit pasiunea pentru alergare încă de când era mic, iar în clasa a V-a, după ce a trecut cu brio câteva probe, a fost admis la Liceul cu Program Sportiv, la clasa de atletism, dar din păcate nu a reușit să se transfere deoarece părinții lui nu i-au permis, considerând că „este mai important să faci carte decât să te concentrezi pe sport.” Chiar și așa, Bogdan nu a renunțat niciodată la pasiunea lui, iar ani mai târziu s-a reconectat cu aceasta. În prezent, alergarea face parte din viața de zi cu zi a lui Bogdan indiferent de programul pe care îl are. Ne-a povestit că alergarea are un impact atât de pozitiv în viața sa încât nu ar putea să trăiască fără această activitate. Este de părere că alergarea vine la pachet cu o serie de schimbări pe care le faci implicit în viața ta, ca un automatism. Începi să mănânci sănătos, petreci mai mult timp în natură și ajungi să cunoști persoane faine, iar unii dintre ei devenindu-ți prieteni chiar foarte buni.

În ceea ce privește cea mai frumoasă amintire a lui Bogdan în pași de alergare este chiar primul său maraton montan în anul 2017, iar principala sa motivație este modul în care se simte după ce aleargă, mai exact simte un entuziasm interior extraordinar, pe care nu reușește să îl exprime în cuvinte. De asemenea, Bogdan consideră că un partener de alergat este foarte important, pentru că te împinge efectiv de la spate în momentele cheie. În plus, spune că este foarte interesant modul în care se evaporă timpul în momentul în care alergi alături de cineva și povestești diverse chestii. Ajungi să parcurgi 10 kilometri cât ai zice pește. 

Și cum orice pasiune vine la pachet cu un vis, Bogdan visează să mențină ștacheta sus chiar și când va fi bătrân, deoarece admiră foarte mult oamenii care fac sport la vârste înaintate.


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 II, susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți aici mai multe detalii.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu