#PotSaZbor #dela1la21 – SEZONUL 14 – hai să alergi cu noi!

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 de kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

În cei 7 ani de când organizăm alergările în fiecare marți la 19:30 în Parcul Regele Mihai I / Herăstrău (meeting point Statuia Charles de Gaulle), am avut alături mii de alergători. De fapt, primele-primele alergări 321sport au fost în Tineretului, apoi ne-am mutat în Herăstrău. Și din dorința de evolua, am adăugat antrenamente de alergare pe pistă, cât și la pădurea Băneasa pe trail.

Astfel că #PotSaZbor #dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton (și ulterior maraton), performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

Antrenamentele 321sport au fost, sunt și vor fi gratuite, tocmai din dorința de a face accesibilă experiența de alergat pentru absolut oricine.

Zilele pre-pandemice #PotSaZbor #dela1la21 cu 321sport și Under Armour, când nu știam ce înseamnă distanțare socială sau măști. #neverforget

Alergăm marțea în parc și joia pe pistă. Află mai jos toate detaliile.

Marțea la 19:30 – alergare recomandată în special începătorilor, dar deschisă pentru absolut oricine. Ne întâlnim în fiecare marți la 19:30 la Statuia Charles de Gaulle din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din București. Facem încălzirea, apoi alergăm în trei grupuri pe distanțele de 3, 7 sau 10 kilometri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. La final avem o sesiune de stretching.

În caz că vreți să ne întrebați dacă “se mai ține antrenamentul” când vremea este rea, răspunsul este câteva rânduri mai sus: alergăm în fiecare marți la 19:30.


Joia la 19:00 – alergare pe pista de atletism Lia Manoliu (click pe link pentru locație pe Google Maps). Acest antrenament are specific de viteză și este recomandat alergătorilor avansați, însă sunt bineveniți și începătorii care pot alerga în ritmul propriu.

Înscrierile pentru alergările de pe pistă se fac doar în formularul digital:

Înscrierea este considerată validă atunci când tot formularul de înscriere este completat corect și complet: nume + cod de participare în programul #PotSaZbor #dela1la21 + declarație pe propria răspundere. 

La intrarea pe pistă va exista o listă nominală de prezență, în baza căreia se va realiza accesul la antrenament. Locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. După atingerea numărului maxim de înscrieri, formularul se dezactivează automat.

Reguli de acces la antrenamentele de pe pistă:
1. Accesul pe pista de atletism se face în intervalul 18:45-19:00 în prezența unui antrenor 321sport, după validarea listei de participare.
2. Antrenamentul începe la 19:05.
3. Înscrierea în formular și neprezentarea la antrenament fără un motiv de forță majoră atrage după sine interdicția de a participa timp de 30 de zile participarea la orice antrenament 321sport de pe pistă. (Don’t book it if you can’t make it)
4. În cazul în care nu sunt îndeplinite criteriile de mai sus, așteptăm cu drag orice alergător, însă va reveni în responsabilitatea acestuia să-și achiziționeze un abonament personal la pista de alergare Lia Manoliu.
5.
Vor fi disponibile doar câte 30 de locuri pentru fiecare antrenament de pe pistă, în fiecare săptămână fiind disponibil un alt formular de înscriere.

Nu vor exista abateri de la reguli pentru a nu influența buna desfășurare a antrenamentului. 


Nu există costuri pentru participarea la antrenamentele 321sport & Under Armour din programul #PotSaZbor #dela1la21, însă va trebui să te înscrii* în formularul de pe această pagină pentru a putea primi codul în baza căruia vei beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România.
* Mențiune pentru cei care s-au înscris în cadrul antrenamentelor susținute în sezoanele trecute, codurile unice vor rămâne aceleași, iar numărătoarea prezențelor va continua.


Programul de marți al alergărilor #PotSaZbor #dela1la21 – sezonul 14 (2021-2022)

Noiembrie 2021: 2, 9, 16, 23, 30
Decembrie 2021: 7, 14, 21, 28
Ianuarie 2022: 4, 11, 18, 25
Februarie 2022: 1, 8, 15, 22
Martie 2022: 1, 8, 15, 22, 29
Aprilie 2022: 5, 12, 19, 26
Mai 2022: 3
Final sezon 14: 7-8 mai 2022, Bucharest Half Marathon

Programul de joi al alergărilor #PotSaZbor #dela1la21 – sezonul 14 (2021-2022)

Martie 2022: 24, 31
Aprilie 2022: 7, 14, 21, 28
Mai 2022: 5

În total sunt 27 de antrenamente de alergare 34 de antrenamente, asta după ce am adăugat sesiunile de pistă în martie 2022 la care puteți veni indiferent de nivelul de pregătire.


Aleargă oriunde în România, alătură-te comunității în format digital și poți beneficia de reducerea Under Armour!

Cum marțea este ziua oficială de running (nu doar la București, ci în toată țara), invităm toți oamenii să alerge alături de noi, de oriunde, cu ajutorul antrenamentelor digitalizate!

Pe lângă alergările din București, proiectul #PotSaZbor #dela1la21 își continuă viața și în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele, iar tot ce trebuie să faceți este să alergați în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât. Atâta timp cât marțea alergăm, vom fi întotdeauna împreună, iar asta contează cel mai mult pentru comunitate!

Tot ce trebuie să faceți pentru a obține reducerea Under Armour: postați pe contul vostru (public) de Instagram un story cu screenshot-ul alergării + codul unic de participare + tag-uri către conturile 321sport și kvantumsportromania. Apoi verificați în tabel numărul de prezențe și reducerea aferentă. As easy as that.


Înainte să te apuci de alergare, îți recomandăm să vizitezi un medic pentru a obține acordul pentru practicarea sportului. În funcție de istoricul tău medical, acesta îți poate sugera un set personalizat de analize. Și, nu uita, ai nevoie de încălțăminte specială pentru alergare! Este important să practici acest sport în siguranță, așa că poți găsi mai multe sfaturi despre cum să-ți alegi încălțările în acest video sau în acest articol.

În 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour România, iar de atunci am reușit să creștem și mai mult împreună.

Acest lucru ne-a permis să diversificăm antrenamentele, să oferim reduceri speciale pentru participanții la alergări (mai jos sunt detalii despre programul de fidelitate, prin care puteți beneficia de reduceri de până la 50% la echipamente de top pentru alergare) și să ducem povestea alergării cât mai departe.

În sezonul 14, care se desfășoară în perioada noiembrie 2021 – mai 2022, continuăm în prima fază cu antrenamentele de marți seara, iar în februarie-martie vom pregăti niște provocări super speciale, cât și o revenire la diversificarea antrenamentelor. Aceste lucruri sunt condiționate de evoluția pandemiei, dar suntem optimiști că lucrurile se vor îmbunătăți până atunci.

Scopul final al sezonului 14 #PotSaZbor #dela1la21 este trecerea liniei de finish la Bucharest Half Marathon 2021, acolo unde Under Armour este sponsor tehnic. Fie că vreți să faceți primul semimaraton sau vă doriți un timp mai bun, la alergările cu noi întotdeauna veți găsi soluția pentru obiectivele proprii. Competiția se va desfășura în weekendul 7-8 mai 2022.

Fiecare alergător va primi un cod de membru pe email, după completarea formularului de mai jos. Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Pentru ca prezența să fie înregistrată, alergătorul trebuie să:

 • alerge în ziua de marți, la orice oră și oriunde în România
 • să înregistreze alergarea pe o aplicație de running (noi recomandăm MapMyRun, care se conectează direct cu pantofii Under Armour)
 • să share-uiască în ziua alergării (nu mai devreme, nu mai târziu) un story pe profilul personal de Instagram (acesta trebuie să fie public, nu privat), care să includă:
  • un print screen cu sumarul alergării
  • tag către paginile de Instagram 321sport și Kvantum Sport Romania,
  • ultimele 4 cifre din codul personal din programul de antrenamente (ex: 1234)

Aici am creat un exemplu despre cum trebuie să arate story-ul.

Pragurile de reducere sunt:

 • 1 antrenament – 10% reducere
 • 3 antrenamente – 20% reducere
 • 5 antrenamente – 30% reducere
 • 7 antrenamente – 40% reducere
 • 9 antrenamente – 50% reducere

Atenție! Vor fi luate în considerare doar story-urile care îndeplinesc condițiile de mai sus. Fotografiile primite prin DM, mesaj personal sau orice altă variantă, nu vor fi luate în considerare.

Pentru folosirea reducerii în magazin, tot ce trebuie făcut este să urmați pașii:

 1. Verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.
 2. Alegeți cel mai apropiat shop Under Armour (3 magazine în București, 1 în Cluj, 1 în Brașov și 1 în Constanța) și prezentați codul unic + inițialele numelui, după care solicitați reducerea.
 3. Codul va fi verificat, după care reducerea va fi aplicată produselor achiziționate.
 4. Imediat ce are loc această operațiune, noi vom primi un email și vom șterge prezențele folosite (exemplu: dacă se folosește reducerea de 50%, vor fi șterse 9 prezențe. Dacă utilizatorul acumulase 12 prezențe, după aplicarea reducerii, acesta va mai avea 3 prezențe, adică 20% reducere), astfel încât numărătoarea prezențelor o va lua din nou de la zero.
 5. Vă bucurați de antrenamente cu noul echipament! ❤

Mențiune: Veți putea beneficia de reduceri în oricare dintre cele cinci locații Under Armour din România. Reducerea se calculează din prețul de listă, nu se cumulează cu alte promoții/reduceri și nu se aplică pe site-ul oficial Under Armour din România, fiind disponibilă exclusiv în magazine.

Pantoful oficial al competițiilor este HOVR Mega 2 Clone, cel mai confortabil pantof de alergare lansat de Under Armour până acum.

Află caracteristicile UA HOVR Mega 2 Clone mai jos:

Potrivit pentru orice alergător

UA HOVR Mega 2 Clone, cel mai nou membru al familiei de pantofi de alergare UA HOVR, oferă o amortizare maximă pentru un confort de neegalat în timpul alergării. Cu înălțimea tălpii de 32 mm, noul pantof UA HOVR Mega 2 Clone este potrivit pentru alergătorul care dorește maxim de protecție pe durata antrenamentului.

Senzația de gravitație zero

Conceput pentru a oferi senzația de gravitație zero și pentru o excelentă returnate a energiei, HOVR Mega 2 Clone are o talpă intermediară HOVR și suprafețe de contact mărite în zona frontală și a călcâiul pentru un plus de confort. Tranziția de la aterizare la vârf se simte incredibil de lin, cu o talpă din spumă UA HOVR în zonele frontală și mediană, oferind o alergare confortabilă. Având confortul ca prioritate în designul pantofului, HOVR Mega 2 Clone are un guler căptușit în zona călcâiului, care protejează tendonul de iritații, o limbă căptușită, un branț gros și o parte superioară construită special pentru a satisface nevoile anatomice ale alergătorului.

CLONE – 0 nouă tehnologie superioară

După ce a fost folosită inițial în construcția ghetelor de fotbal Under Armour, UA HOVR Mega 2 Clone este primul pantof de alergare Under Armour care oferă o potrivire personalizată 1: 1 cu noua tehnologie UA Clone care se flexează și se adaptează pe picior în timpul antrenamentului. Acest pantof de alergare pare că a fost făcut special pentru tine. Partea superioară UA Clone fixează și centrează piciorul peste amortizarea UA HOVR ™ pentru o alergare mai lină și o mai bună returnare a energiei.

Materialul unic al feței UA Clone se adaptează la forma și mișcările piciorului pentru o potrivire mai precisă. De asemenea, vă ajută să vă păstrați piciorul centrat, asigurându-vă că profitați la maximum de amortizarea moale și receptivă UA HOVR ™. Mai puțină frecare, mai mult confort – pentru fiecare alergător.

HOVR Mega 2 Clone –  confortabili, dar eficienți, sunt ideali pentru cursele lungi și pentru antrenamentele pe distante lungi.

Alergi mai bine cu suport suplimentar și rezistență

Talpa are o structură ce permite o tranziție lină. Cauciucul de carbon din zona călcâiul extinde durabilitatea în zonele de aterizare cu impact ridicat, iar spuma de pe talpă asigură o tranziție confortabilă. Un suport extern fixează călcâiul adăugând senzația de alergare fără efort și confort oferită de pantofii de alergare HOVR Mega 2 Clone. Cauciucul cu densitate scăzută încadrează talpa exterioară pentru a maximiza amortizarea păstrând o greutate minimă.

Cu 7% mai repede și cu 3% mai departe, acești pantofi se mulează pe picior și sunt antrenorul tău virtual

Conectați-vă pantofii la aplicația UA MapMyRun ™ pentru sfaturi de antrenamente în timp real, în funcție de cadență, ritm și pas. Un senzor incorporat urmărește, analizează și stochează parametrii detaliați ai alergării pentru a oferi informații despre modalitățile de îmbunătățire a performanței. Are rezultate uluitoare! Conform statisticilor, în 2020, utilizatorii UA MapMyRun Form Coaching au alergat cu 7% mai repede și cu 3% mai departe. *

UA HOVR Mega 2 Clone este disponibil in rețeaua de magazine Under Armour din Bucuresti, Brașov, Cluj- Napoca, Constanța si online pe www.kvatumsport.ro.

RADU RESTIVAN

COACH

Radu este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training. Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează.

Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

Este ambasador al Abbott World Marathon Majors și producătorul filmului La Cota 10.000.

ERGO

PACER

Ergo… e Ergo. Adică omul care te face să iubești și în același timp să urăști alergarea.

“ACCELEREAZĂĂĂĂĂĂ” este fraza folosită cel mai des la antrenamentele de pe pistă.

Pe lângă asta, Ergo aleargă ultramaratoane.

Dar înainte să înceapă să alerge ultramaratoane, s-a apucat de running alături de noi în programul #dela1la21. Iar cum pofta vine mâncând, performanțele lui s-au îmbunătățit de la un an la altul.

Shot at AZUGA TRAIL RACE

Am pus laolaltă cele mai des întâlnite întrebări despre alergare și despre cum să te pregătești dacă vrei să alergi la prima ta competiție.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, prezintă câte un subiect de interes care ajută alergătorii să abordeze mai bine antrenamentele și să se bucure de progres sustenabil în sport.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare»

Poveștile #PotSaZbor #dela1la21 X2

#PotSaZbor #dela1la21 pe Instagram

Ne place să vedem zburătorii în acțiune! Nu uitați de hashtag-urile #PotSaZbor #dela1la21 #UnderArmour #321sport atunci când postați pe social media, iar dacă ne dați tag în stories pe Instagram, avem ofertă specială: 10% în plus la viteza de alergare 😀

Get social with us!

Meniu