#TuraDeVis Summer Edition 2022: alergăm toată noaptea, de la apus la răsărit!

#TuraDeVis nu este doar o alergare, ci reprezintă esența conceptului 321sport, acela de #RunningCulture.

Acest eveniment a întors multe priviri de-a lungul anilor, a schimbat percepții și a dat încredere oamenilor, iar noi suntem gata să scriem o nouă pagină din istoria culturii de running din România! #TuraDeVis nu este doar un maraton (sau ultramaraton!) urban, este mult mai mult decât atât. Toate detaliile sunt mai jos.

Pentru noi, #TuraDeVis este cel mai așteptat eveniment din an! Ne întâlnim la apusul soarelui și alergăm împreună o noapte întreagă, până când răsare soarele a doua zi. Ediția de vară a evenimentului se întâmplă în preajma solstițiului de vară, iar sentimentul de libertate pe care alergarea ni-l oferă e mai intens ca niciodată atunci când explorăm orașul noaptea… pentru că simțim că totul este posibil și că running-ul nu este doar un sport, ci un mod de viață!

Dacă vrei să vezi cu ochii tăi care este atmosfera la #TuraDeVis, dă click aici pentru ediția din 2017, aici pentru ediția din 2018, aici pentru ediția din 2019, aici pentru ediția din 2020.

Ești pregătit/ă să facem istorie împreună pe 25 și 26 iunie 2022?

#TuraDeVis Summer Edition 2022 va fi o noapte dedicată alergătorilor urbani, oamenilor care ies din casă nu pentru performanță, ci pentru a transmite mesajul că alergarea nu are limite.

Reguli și detalii logistice:

Toți participanții trebuie:

 • să respecte regulile de circulație.
 • să completeze formularul de participare până sâmbătă, 25 iunie, ora 10 AM (aka dimineața). .
 • să aibă un act de identitate la îndemână (nu o să-l cerem noi, însă e bine de avut noaptea prin oraș)

Acum, e timpul să trecem la cele mai importante informații: program, traseu, viteza de alergare, reguli, recomandări de echipament și înscriere!

PROGRAM: Pornim alergarea sâmbătă la ora 21:04 (apus) și ne oprim duminică la 5:32 (răsărit). În total, vom fi pe traseu 8 ore și 28 minute (care vor include și pauze. Multe pauze.).

Ne dăm întâlnire la ora 20:00 la magazinul Sport Vision din Mega Mall. Ne vedem cu o oră înainte de start pentru a avea timp de niște premii și giveaways mișto cu echipa Sport Vision + ca să facem ședința tehnică.

TRASEU: Traseul din 2022 are o distanță de… peste 50 kilometri! Și va trece prin tot orașul. Dar totul este în funcție de energia participanților, așadar va suferi modificări pe parcurs.

Plecăm de la Sport Vision – Mega Mall și vom merge către următoarele locuri, în ordinea de mai jos:

 • Zona de est (Granitul – capăt Pantelimon), distanță aproximativă 2 kilometri
 • Zona de nord (Piața Presei Libere), distanță aproximativă 12 kilometri
 • Zona de sud (Sun Plaza), distanță aproximativă 11 kilometri
 • Zona de vest (Parcul Drumul Taberei – Moghioroș), distanță aproximativă 10 kilometri
 • Zona centru (Piața Unirii), distanță aproximativă 7 kilometri.
 • Freestyle în centrul Bucureștiului, în zone precum Universitate, Romană etc. – distanță aproximativă 10 kilometri

Distanță totală (aproximare): 52 kilometri

VITEZA cu care vom alerga: #TuraDeVis nu este o competiție, așadar vom alerga după viteza celui mai lent alergător, însă nu mai încet de 7 minute/kilometru în momentele de alergare (pace-ul nu include pauzele). Pe toată durata evenimentului vom rămâne un grup unit și ne vom bucura de oraș împreună.

REGULI: Foarte important: respectăm regulile de circulație! Vom traversa doar pe culoarea verde a semaforului, iar pe trotuar vom lăsa loc și pentru ceilalți pietoni. Vom participa la eveniment doar dacă suntem într-o stare bună de sănătate, iar dacă vom simți că ne este rău sau nu mai putem alerga, ne vom opri din efort și vom anunța responsabilul 321sport.

ECHIPAMENT RECOMANDAT: pantofi de alergare, rucsac/vestă pentru apă și mâncare, haine de schimb, jachetă de ploaie, lanternă frontală, ceas/telefon cu gps.

PUNCTE DE HIDRATARE: pe traseu vor exista opriri pentru hidratare (unele vor fi asigurate de către echipa 321sport cu produse Zuzu Fit bogate în proteine), iar altele se vor desfășura pe cont propriu.

TOALETE: pe traseu sunt multe benzinării și toalete publice, vom face opriri constante.

DEPOZITARE BAGAJE: nu va exista un spațiu de depozitare mobil, recomandăm folosirea unui rucsac de alergare pentru bagaje personale.

CUM TE POȚI ALĂTURA: Te așteptăm să alergi alături de noi atât cât îți dorești. Poți face toată distanța sau te poți alătura pe parcurs.

#TuraDeVis Summer Editon 2022 este un proiect 321sport #RunningCulture, prezentat de Sport Vision, susținut de Zuzu Fit și încurajat de Garmin și Porc.

După o astfel de experiență, cu siguranță vom avea ce povesti nepoților!

*Cu 2 zile înainte de eveniment, vom trimite un e-mail către toți cei înscriși care va conține informații despre premiile Sport Vision, nelipsitul ceas Garmin Forerunner 255 de la #TuraDeVis și premiile Porc.

2 comentarii. Leave new

 • Mircea Stefan Sarbu
  iunie 24, 2022 11:32 AM

  Salutare, te rugam sa ne si ajuti cu postarea unei harti a traseului (la cererea expresa a unor prieteni nou participanti) un Google Maps.

  Multumesc, o zi cu spor! 🙂

  Răspunde
  • Vine mail în curând, dar nu va avea harta. Cele mai importante sunt punctele cheie, in care speram sa ajungem conform planului. De fiecare data harta s-a modificat mult in functie de energia participantilor, asadar cea mai buna solutia va fi pe live tracking – link care va afisa pozitia grupului live.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu