Tura de Vis 2019: am scris încă o bucată din istoria culturii de running din România

Pentru noi, Tura de Vis este cel mai așteptat eveniment de peste an! Ne întâlnim la apusul soarelui și alergăm împreună o noapte întreagă, până când răsare soarele a doua zi. Facem asta la solstițiul de vară și scriem o pagină din cultura de running din România.

Anul acesta, în noaptea dintre 22 și 23 iunie, a fost a treia ediție la rând când am dus bucuria de a alerga la alt nivel! (Aici poți vedea cum a fost în 2017 și 2018) Ne-am dat întâlnire pe terasa Mega Mall București și ne-am pregătit pentru o noapte de neuitat. Ne-am revăzut cu prieteni dragi, am făcut încălzirea, după care am pornit pe traseu.

Am transformat cea mai scurtă noapte din an și cea mai scurtă zi din an într-o petrecere sportivă la care au participat cei mai mișto oameni. Alături de ei ne-am bucurat să alergăm în locuri cunoscute și mai puțin cunoscute și am reușit să facem asta cu zâmbetul pe buze și cu o energie fantastică.

Așa cum ne-am obișnuit, Tura de Vis nu a fost despre competiție sau despre cel mai bun timp scos pe o distanță anume, ci a fost despre prietenie, sentimentul acela de libertate pe care rar îl mai întâlnești și despre depășirea limitelor.

Zuzu Fit ne-a învățat că mereu #potimaimult

Partenerul nostru de cursă lungă a fost Zuzu Fit, care ne-a încurajat să ne autodepășim. La fiecare punct de hidratare am putut testa noua gamă de produse bogate în proteine (lapte, iaurt și batoane) și am rămas motivați pe tot parcursul traseului.

Mai mult, la primul punct de oprire am putut afla mai multe detalii despre proteine în cadrul unui workshop susținut de Alexandra Restivan, tehnician nutriționist. S-a discutat despre felul în care organismul se recuperează după efort și despre rolul consumului de proteine după terminarea unei curse/antrenament.

După acest moment special, am continuat să alergăm pe traseu și a fost, pentru noi, o ocazie ideală să vedem orașul așa cum nu îl putem vedea ziua, când este aglomerat și irespirabil.

Traseul Turei de Vis Summer Edition 2019

A fost o experiență extraordinară pentru fiecare alergător care a participat la Tura de Vis Summer Edition 2019. Au fost aproximativ 40 de kilometri care ne-au purtat prin locuri cheie ale orașului: Piața Obor, Ștefan cel Mare, Parcul Herăstrău, Calea Victoriei, Centrul Vechi, Piața Constituției, Parcul Carol, Parcul Tineretului, Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, pentru ca la final să ne oprim la Biblioteca Națională.

Garmin a fost ca în fiecare an alături de noi și prin intermediul aplicației Garmin Connect am transmis live parcursul traseului.

Mai jos puteți vedea pe unde am alergat o noapte întreagă la Tura de Vis Summer Edition 2019!

Click pe imagine pentru a intra în Garmin Connect

După o noapte plină de efort, gașca veselă de alergători a ajuns la punctul de final fix la răsăritul soarelui. Am ajuns super obosiți, dar fericiți! Iar după o astfel de experiență, am știut că avem ce povesti celor dragi!

Tura de Vis Summer Edition 2019 a fost o noapte dedicată alergătorilor urbani, oamenilor care ies din casă nu pentru performanță, ci pentru experiențe de neuitat!

Dintre cei care au reușit să ajung la finalul traseului, am extras și câștigătorul unui ceas Garmin Forerunner 45. Iar cea care s-a bucurat de un nou partener de alergare, sub forma unui accesoriu super util, este Silviana, proaspăt venită în comunitatea 321sport.

Tura de Vis Summer Edition 2019 în imagini

Mai jos avem Tura de Vis comprimată într-o serie super expresivă de imagini surprinse de Alex Nechez. Dacă ai fost pe traseu alături de noi, sigur te vor cuprinde emoțiile pentru că-ți vei aminti fiecare moment unic pe care l-ai petrecut alături de noi.

Dacă anul acesta nu ai ajuns la eveniment, sigur fotografiile de mai jos de vor convinge negreșit să te înscrii la următoarea Tură de Vis!

***

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă pornim pe traseu atunci când răsare soarele și ne oprim abia când se lasă seara.

Mulțumim brandurilor care au crezut în această idee și ne susțin în demersul de a scrie povestea culturii de running din România: Zuzu FitAlive! de la Secom®, Garmin România și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu