Știri despre alergare – 6 martie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • Pentru că luna martie este dedicată celebrării femeilor din viaţa noastră, am hotărât să organizăm și noi o alergare urbană pe care o dedicăm doamnelor și domnișoarelor. După ce terminăm traseul de aproximativ 5 km, bem un cocktail în oraș și le oferim alergătoarelor cadouri de primăvară. Despre Primăvara Alergătoarelor poţi citi aici.
  • Andreea Panțuroiu s-a clasat pe locul al patrulea în proba de triplusalt de la Campionatele Mondiale de sală, care s-au desfășurat la Birmingham. Cu o săritură de 14,33 metri, Andreea a reuşit să îşi egaleze recordul personal, dar nu a fost suficient pentru a primi o medalie. Federaţia Română de Atletism oferă aici câteva reacţii “la cald”.
  • Şapte călugări budişti din Nepal aleargă pe dealurile de la poalele munţilor Hymalaya. Ei aspiră să devină alergători de ultramaraton, în speranţa că sportul îi va ajuta să-şi marcheze satul pe harta lumii și le va oferi fondurile necesare pentru reconstruirea locuințelor distruse de un cutremur masiv care a avut loc acum aproape trei ani. Despre povestea lor, aici.
  • Mai sunt cu mult peste 200 de zile până la desfăşurarea Maratonului din New York City pe 4 noiembrie, iar participanții care au fost acceptați pentru alergarea din toamnă tocmai au fost anunțați. Anul acesta s-au înscris la tragerea la sorți cu 7% mai multe persoane decât anul trecut, adică un număr de 105.104 de alergători. Mai multe informații aici.
  • La finalul acestei luni, 321sport va organiza cel de-al doilea eveniment dedicat gătitului: Alergători în Bucătărie. Detalii despre înscriere puteți găsi aici, sau puteți vedea cum ne-am distrat la prima ediţie şi cum am învăţăt să gătim corect şi eficient!
  • Diva în Bocanci a lansat un vlog în care putem afla mai multe detalii despre diverse echipamente de mers pe munte. În primul episod, vedem cum stă treaba cu pantalonii din softshell.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu