Pe 11 martie le sărbătorim pe ele: Primăvara Alergătoarelor!

Ne fac alergările mai frumoase și întotdeauna ne dau lecții de încredere. Ne sunt alături în zilele calde, dar și în zilele reci. Demonstrează cu fiecare pas că sunt puternice și că ambiția este un lucru pe care-l au în sânge. Chiar și când nu sunt conștiente de asta, ne dau curaj. Mult curaj.

Ele sunt alergătoarele noastre. Merită sărbătorite în fiecare zi, dar în luna martie am pregătit un eveniment 100% special: Primăvara Alergătoarelor – o alergare urbană dedicată doamnelor și domnișoarelor, urmată de un cocktail în oraș și cadouri de primăvară 🙂

Dumincă (11 martie) ne întâlnim la ora 11 în parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle, lângă stația de metrou Aviatorilor) și pornim în alergare spre Centrul Vechi.

Străbatem orașul pe arterele centrale, iar la final ajungem la The Urbanist, unde toate participantele vor primi un cocktail, un cadou de primăvară și vor beneficia de un photo shooting cu noul Nokia 8 echipat cu optică ZEISS.

Toate fotografiile, alături de câte o scurtă descriere a fiecărei alergătoare, vor fi publicate într-un articol care va sărbători alergătoarele care ne inspiră în fiecare zi. 🙂

Pentru că ne ajutați să iubim și mai mult alergarea, ziua aceasta este despre voi!

Primăvara Alergătoarelor este un eveniment 321sport încurajat de Nokia Mobile, parte a campaniei #UniteFor #Love în care căutăm să le mulțumim oamenilor care ne inspiră și ne fac să ducem pasiunea mai departe.

Pentru înscriere trebuie să ne trimiteți un mail la adresa start@321sport.ro până luni, 5 martie, ora 10:00.

Reguli de participare: se va alerga grupat și ritmul va fi dat de cel mai încet alergător din grup. Deplasarea se face exclusiv pe trotuare și se respectă regulile de circulație. Distanța parcursă va fi de aproximativ 5 kilometri. Evenimentul este dedicat doamnelor și domnișoarelor, însă și alergătorii sunt bineveniți pentru încurajare.


Videoclipul campaniei #UniteFor #Love:

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu