TOP 5: cele mai tari cadouri de Crăciun pentru un alergător

Crăciunul este momentul ideal să faci un cadou cu adevărat util pentru un alergător. Am făcut o listă pe care neapărat trebuie să o citiți înainte să vă apucați de shopping 🙂

  1. O pereche de mănuși de alergare pe timp de iarnă. Extremitățile trebuie protejate foarte bine când e frig afară, deci nu aveți cum să dați greș cu o asemenea alegere. În plus, mănușile de alergare nu au o durată de viață foarte lungă, așa că niciodată nu strică să aibă două perechi în dulap. Cost: 30-200 lei. 
  2. Câteva sesiuni de pregătire cu un antrenor profesionist, care să lucreze tehnica de alergare, să corecteze eventuale greșeli și să îi facă un plan de antrenament pentru anul care va urma. Cost: 400 – 800 lei.
  3. O experiență care să-l ajute să învețe mai mult despre alergare, precum un atelier culinar interactiv dedicat alergătorilor. La “Alergători in bucătărie” poate învăța ce mâncare să consume pentru a da randament mai bun, dar în același timp va învăța și cum să o gătească. Cost: 250 lei.
  4. Un bilet la un maraton la care își dorește să participe, dar nu și-a făcut curaj. Poate să fie o cursă din Europa sau poate una de pe alt continent, iar taxele de participare pot fi 50 EUR sau 350 dolari. Atenție: la Maratonul de la New York, spre exemplu, trebuie să planifici cu cel puțin un an înainte cadoul, căci biletele se obțin prin tragere la sorți și costă aproximativ 350 dolari! Însă nu-ți face griji: sunt o mulțime de curse frumoase în Europa cu înscriere care nu depăsește 50 EUR. Cost: 250 – 1.400 lei.
  5. Un ceas de alergare sau o cameră de acțiune. Oricât îți va spune că e ok să facă poze cu telefonul sau să-și înregistreze cursele folosind GPS-ul de la telefon, un ceas serios sau o cameră bună îi vor transforma orice maraton într-o experiență de neuitat. Puteți opta pentru GoPro Hero 5 sau Garmin Virb Ultra 30 la capitolul camere, iar la secțiune ceasuri pentru un Fitbit Ionic sau un Garmin Fenix 5. Cost: 1.550 – 3.000 lei.

Orice ai face, nu cumpăra o pereche de pantofi noi. Chiar și dacă urmăriți review-uri și teoretic pantoful i se va potrivi, este foarte posibil să nu îi vină bine, să nu se simtă comod sau pur și simplu să nu îi placă modelul. Știm că tentația de a pune niște pantofiori noi și frumoși sub brad este mare, însă nu merită riscul. În schimb puteți cumpăra un voucher: acesta este într-adevăr un cadou util, însă destul de impersonal (și din acest motiv nu a intrat în top 5).

Sărbători fericite și multă inspirație să aveți la cadouri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu