Pregătiți cuțitele și pofta de învățat: pe 13 ianuarie gătim la “Alergători în bucătărie”

Alergarea înseamnă foarte mult antrenament, însă partea de nutriție este extrem de importantă dacă ne dorim să funcționăm bine. Sportul consumă multă energie, iar odihna și alimentația sunt elemente cheie pentru a avea o relație pe termen lung cu sportul.

Proiectul “Alergători în bucătărie”, cel mai nou concept 321sport Running Culture, se adresează acelor sportivi care înțeleg importanța alimentației și își doresc să învețe, la propriu, ce și cum să gătească astfel încât să obțină cele mai bune rezultate de la propriul corp.

Prin această nouă abordare a alergatului continuăm seria de proiecte educaționale 321sport și suntem alături de sportivi în momentele cheie.

Am apelat la doi specialiști pentru a crea conceptul “Alergători în bucătărie”: Viorel Copolovici este bucătarul care va ghida alergătorii în această călătorie, iar dr. Oana Dumitrache este persoana care a ales cu grijă ingredientele cu adevărat potrivite pentru sportivi.

Primul atelierul culinar interactiv, intitulat “Fundamentele gătitului sănătos”, se desfășoară pe 13 ianuarie 2018 la Studioul Culinar “Taste Learners”, cu începere de la ora 10.00 și va dura aproximativ 4 ore.

Și acum partea cea mai importantă. Ce vom găti?

 • File de cod cu sote de broccoli
 • Piept de curcan la tigaie cu quinoa și coulis de afine
 • Păstrăv afumat tartinabil
 • Ciocolată vegană

Sună bine, nu? Și pe deasupra vor fi delicioase, însă la workshop vom afla de ce aceste mix-uri de ingrediente sunt utile pentru alergători.

Ce include workshopul:

 1. Ingrediente proaspete pentru 4 preparate (3 feluri de mâncare și un desert: file de cod cu sote de brocolli, piept de curcan la tigaie cu quinoa si coulis de afine, păstrăv afumat tartinabil și ciocolată vegană).
 2. Set de ustensile pentru execuția preparatelor din curs.
 3. Masă de lucru pentru fiecare participant.
 4. Sesiune asistată de gătit.
 5. Punct de hidratare: apă pe durata evenimentului.
 6. Fotografii cu “alergătorii în acțiune în bucătărie”.
 7. Diplome pentru toți participanții.

Număr locuri disponibile: 2 din 22. Vom face update constant pe măsură ce se ocupă locurile.

Taxa de participare este 225 lei (cu 10% reducere), iar primele 5 înscrieri au avut reducere de 20% (au costat 200 lei, iar toate aceste locuri au fost epuizate).

Plata se face prin transfer bancar în contul Asociației Sportive 321sport, cont IBAN RO23BTRLRONCRT0349365501, iar la detalii de plată trebuie să menționați “donație”.
Locul se consideră confirmat prin efectuarea plății. După ce efectuați transferul, vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa start@321sport.ro cu numele vostru, numărul de telefon (îl vom folosi doar pentru a transmite informații de ultimă oră) și adresa de email.

Alergători în bucătărie este un concept încurajat de Lidl (susținător prinicpal), Magimix, NokiaUNIQA Asigurări (susținători) și Fitness Scandinavia (partener educațional).

Programul proiectului în 2018 (*datele celorlalte trei evenimente vor fi anunțate cu aproximativ 1-2 luni înainte de desfășurarea acestora):

 • 13 ianuarie: Fundamentele gătitului sănătos.
 • primăvară: Ce gătim înainte de cursă, focus pe carbohidrați.
 • vara: Ce gătim după cursă, focus pe proteine.
 • toamnă: Cum ne preparăm în casă gustările pentru curse și antrenamente – batoane, suplimente, mix-uri de ingrediente, shake-uri, smoothie-uri.

Acum că totul e gata, pregătiți furculițele și cuțitele! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu