321sport REVIEW

Suntem de părere că un alergător informat este un alergător mai câștigat, motiv pentru care în 2014 am lansat un serial online de review-uri pentru echipamentul sportiv: 321sport REVIEW.

Alegerea echipamentului nu este deloc ușoară, mai ales pentru că toți suntem diferiți și avem nevoi diferite. Spre exemplu, un alergător care cântărește 60 kilograme și poate menține constant o viteză de 4.30 min/km va folosi un alt tip de pantof decât o persoană de aceeași greutate, dar care poate alerga constant cu un pace de 6.30 min/km. Diferențele sunt și mai mari atunci când vorbim de constituții diferite, pronație, iar discuția poate continua la nesfârșit.

În ultimii ani am intrat în zeci de magazine cu echipament sportiv. Deși piața de alergare din România este în creștere, putem număra pe degetele de la o mână consultanții din magazine care au reușit să ne ofere sfaturi valoroase și personalizate în alegerea echipamentului.

Din acest motiv am decis să producem primul serial de review-uri dedicat echipamentului sportiv. Analizăm pantofi, haine și accesorii (ceasuri, rucsaci). În spatele fiecărui episod sunt zeci sau sute de kilometri în care am folosit produsele respective, ore întregi de research, comparații, filmări, montaje și așa mai departe. Am deschis un drum nou în România din dorința de a ajuta oamenii interesați de acest subiect sa facă alegerile corecte atunci când investesc în echipament.

Unele episoade au fost sponsorizate de anumite branduri sau magazine. Acest lucru ne ajută să continuăm această muncă de educație sportivă. În schimbul sponsorizărilor noi oferim o vizibilitate sporită pentru magazin (branding episod, linkuri, articole, bannere), însă review-ul rămâne 100% obiectiv.

Iată produsele testate până acum! Dacă vreți să vedeți un produs în mod special, vă rugăm să ne trimiteți un mail la start@321sport.ro.

Pantofi de șosea

Pantofi de trail (alergare montană)

Echipament sportiv (haine, accesorii, ceasuri)

Echipament ciclism

Spor la antrenamente și la făcut alegeri corecte! 🙂

youtube
facebook
instagram
twitter