Radu Restivan

Radu Restivan

Certificări:
– Antrenor de atletism, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori promoția 2017-2019
– Antrenor Schwinn Cycling (Silver Level) + specializăre pe Special Population (copii, seniori, femei însărcinate)
– Antrenor Aerobic și Functional Training
– Instructor Sportiv Atletism – Școala Națională de Antrenori 2017

Povestea 321sport începe cu Radu Restivan.

Radu a început ca jurnalist sportiv și, ulterior, a trecut de partea cealaltă a baricadei, lucrând în agenții de comunicare, pe PR și marketing sportiv.

Din cauza unui stil nesănătos de viață, unul atât de familiar pentru români (cauzat de sedentarism și alimentație incorectă), Radu ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. La nici 27 de ani nu se mai putea lega la șireturi sau urca un etaj pe scări fără să gâfâie. A decis să-și schimbe complet viața și… s-a apucat de sport.

A început prin a lua ore de cycling și, ulterior, a dus lucrurile la alt nivel, devenind instructor de cycling. S-a apucat de alergare și, dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, pe urmă a ajuns să facă 10 kilometri, un semi-maraton, un maraton… iar la ora actuală a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane.

Datorită sportului, și-a schimbat complet viața: a slăbit 30+ de kilograme și a reușit să facă lucruri la care altădată nici măcar nu visa.

Și-a propus să-i ajute și pe alții să obțină această schimbare și, astfel, a luat naștere 321sport, comunitatea care avea să influențeze pozitiv viețile multor oameni.

Este ambasador Abbott World Marathon Majors, circuitul celor mai mari maratoane din lume, dar și al unor competiții din România.

De asemenea, Radu este gazda Discover the World through its Marathons, primul documentar video de alergare, care combină sportul, cultura și istoria.

În puținul timp în care viața lui nu gravitează în jurul sportului, Radu este pasionat de gătit.

Pentru a lucra cu Radu, ca antrenor sau ca specialist în comunicare sportivă, contactați-ne.

youtube
facebook
instagram
twitter