Știri în alergare cu 321sport: episodul #4

Am ajuns la episodul #4 din seria video “Știri în Alergare cu 321sport“, primul buletin de știri din România dedicat celor pasionați de alergare, indiferent dacă sunt amatori sau profesioniști.

O recapitulare a știrilor din episodul de azi:

1. Am anunțat 321sport Running Tour Berlin powered by Vola.ro. Dacă vrei să descoperi în alergare orașul care găzduiește unul dintre cele mai mari și spectaculoase maratoane din lume, te invităm în weekendul 15-17 septembrie în Berlin! Dar grăbește-te să te înscrii, avem doar 20 de locuri disponibile. Detalii pe www.vola.ro/321sport

2. Într-una din cele mai lungi zile din an, noi transformăm noaptea într-o ocazie bună pentru alergare! Te așteptăm mâine seară la Tura de vis, să explorăm împreună străzile Bucureștiului în alergare. Sâmbătă spre duminică (24-25 iunie 2017) vom alerga împreună de la apus până la răsărit.

3. Usain Bolt a alergat ultima lui cursă acasă, în Jamaica, înainte de a se retrage. Cursa de 100 de metri s-a desfășurat sub ochii a 35.000 de fani prezenți pe stadionul din Kingston, capitala Jamaicăi.

4. La Retezat SkyRace Intersport am avut ocazia să testăm pe munte, în niște condiții extrem de grele, un brand care se va lansa în curând și în România. Este vorba de Instinct Trail Inspired, un brand născut din pasiunea pentru alergare montană. Pe lângă asta, mai avem câteva surprize pe care le punem la cale împreună cu Trisport, primul magazin cu specific de triatlon din România.

5. Renunțăm la plastic la antrenamentele 321sport! Nu mai folosim pahare sau farfurii din plastic la niciunul din antrenamentele sau evenimentele noastre, de acum înainte ne vom responsabiliza împreună și ne vom aduce câte un bidon pe care să-l umplem cu apă. Schimbarea începe cu noi! Și sperăm ca, pe viitor, și alte comunități sportive din România să îmbrățișeze această idee, iar amprenta de carbon să scadă.

6. Sâmbătă, 17 iunie, în cadrul L.A. Film Festival, a avut loc premiera documentarului “Skid Row Marathon”, care spune povestea judecătorului Craig Mitchell și a grupului de alergare din LA pornit de el.

7. Începând din acest episod avem o rubrică nouă: Sfatului Expertului. Vom aduce specialiști din mai multe domenii pentru a împărtăși informații valoroase pentru alergători. Primul nostru invitat este Cătălin Grosu, care ne recomandă câteva exerciții de forță pentru alergători.

8. Weekendul trecut am avut ocazia să alergăm la Retezat SkyRace Intersport, una dintre cele mai frumoase și grele competiții de alergare din România. Am participat la proba Custura, o probă de 28 de kilometri și diferență de nivel de 2300 metri. Bătuți de soare, grindină și vânt, am reușit să ducem cu bine cursa până la capăt. La final, am avut ocazia să stăm de vorbă cu Viorel Pălici, câștigătorul acestei ediții, care a terminat Custura în 3 ore și 9 minute.

Mulțumim că ne urmăriți și susțineți!

Dacă aveți un prieten căruia credeți că i-ar plăcea acest material video, nu ne supărăm dacă-i dați un forward. 🙂

Iar dacă dați peste o știre interesantă legată de alergare, care credeți că ar merita inclusă în buletinul nostru, puteți să ne-o trimiteți pe adresa: start@321sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu