Povestea #dela1la21 powered by Nokia

Pe 24 aprilie 2018 a început cel de-al optulea sezon al programului #dela1la21. Atunci am primit alături de noi o nouă generație de persoane care vor să învețe cum se poate trece de la 1 kilometru la 21 de kilometri alergați.

  • Cât durează? Programul nostru se desfășoară pe o perioadă de aproximativ șase luni (a început pe 24 aprilie și se încheie pe 14 octomrbie) și este dedicat tuturor celor care își doresc să își schimbe viața prin intermediul sportului.
  • Când se termină? Testul final este dat în cadrul Bucharest Marathon, proba de 21 de kilometri, care va avea loc pe 14 octombrie.
  • Cine poate participa? #dela1la21 este un program la care poate participa oricine, gratuit, în schimb va trebui să ofere la schimb voință și perseverență.
  • Unde are loc? Antrenamentele au loc în fiecare marți, de la ora 19:30, în Parcul Herăstrău (București).
  • Ce oferim noi? Antrenamente, sfaturi, încurajări, dar și o comunitate de alergatori pe care te poți baza oricând!
  • Ce mai trebuie să știi? Noi nu lăsăm niciodată pe nimeni în urmă! Indiferent dacă ai mai alergat vreodată, sau va fi prima ta încercare, noi suntem alături de tine. Avem muzică, voie bună, iar antrenamentele cresc gradual distanța.

Experiența acestui sezon #dela1la21 va fi filmată și se va concretiza într-o mini-serie video care va arăta cât de frumoasă, palpitantă și de bifat pe “lista de lucruri de făcut într-o viață” este alergarea cu 321sport. Întregul documentar va fi filmat cu ajutorul smartphone-ului Nokia 8 Sirocco. Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, este alături de noi pentru a ne asigura amintiri clare.

Urmărește mini-seria documentară #dela1la21 powered by Nokia Mobile

Meniu