Povestea #PotSaZbor #dela1la21

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 de kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

În cei 8 ani de când organizăm alergările săptămânale, fără excepție, am avut alături mii de alergători. De fapt, primele-primele alergări 321sport au fost în Tineretului, apoi ne-am mutat în Herăstrău. Și din dorința de evolua, am adăugat antrenamente de alergare pe pistă, cât și la pădurea Băneasa pe trail.

Astfel că #PotSaZbor #dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton (și ulterior maraton), performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

În sezonul 18, care se desfășoară în perioada octombrie 2023 – mai 2024, continuăm cu antrenamentele de marți și joi seara. Așadar, invităm toți alergătorii din România să învețe să zboare în alergare alături de noi!

Scopul final al sezonului 18 #PotSaZbor #dela1la21 este trecerea liniei de finish la Bucharest Half Marathon 2024. Fie că vrei să termini primul semimaraton sau îți dorești să scoți un timp mai bun, la alergările cu noi întotdeauna veți găsi soluția pentru obiectivele proprii.

Antrenamentele 321sport au fost, sunt și vor fi gratuite, tocmai din dorința de a face accesibilă experiența de alergat pentru absolut oricine.

CÂND ȘI UNDE ALERGĂM?

Programul #PotSaZbor #dela1la21 – Sezonul 18 cuprinde în total 65 de antrenamente la care puteți veni indiferent de nivelul de pregătire. Obiectivul final al sezonului este participarea la Bucharest Half Marathon 2024.

Alergăm în fiecare marți în parc și joia pe pistă. FĂRĂ EXCEPȚIE*.

Marțea la 19:30 – alergare recomandată în special începătorilor, dar deschisă pentru absolut oricine. Locul de întâlnire este Statuia Charles de Gaulle din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din București. Facem încălzirea, apoi alergăm în trei grupuri pe distanțele de 3, 7 sau 10 kilometri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. La final avem o sesiune de stretching.

Joia la 19:00 – alergăm pe pista de atletism Lia Manoliu (click pe link pentru locație pe Google Maps). Acest antrenament are specific de viteză și este recomandat alergătorilor avansați, însă sunt bineveniți și începătorii care pot alerga în ritmul propriu.

*Fără excepție înseamnă că antrenamentele 321sport se întâmplă în fiecare marți și joi, indiferent de vremea de afară. Poate că nu alergăm chiar în ziua de Crăciun, dar ați înțeles ideea. :))
Pentru informații suplimentare despre toate alergările și evenimentele pe care le organizăm, aruncă o privire peste programul lunii, care se găsește mereu aici: https://bit.ly/m/321sport

Înscrie-te în program,
aleargă marțea oriunde în România și beneficiezi de reducere Under Armour!

Pe lângă alergările din București, proiectul #PotSaZbor #dela1la21 își continuă viața și în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele. Tot ce trebuie să faceți este să alergi în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât!

Odată înscris în programul #PotSaZbor, fiecare alergător va primi un cod de membru pe email în decurs de 72 de ore, după completarea formularului de mai jos.

Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Click pe link-urile de mai jos pentru a afla toate informațiile despre:

Joia la pistă locurile sunt limitate! Înscrie-te săptămânal pentru alergarea de joi, doar în formularul digital

La intrarea pe pistă va exista o listă nominală de prezență, în baza căreia se va realiza accesul la antrenament. Locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. După atingerea numărului maxim de înscrieri, formularul se dezactivează automat.

Antrenamentele de joi din următoarea perioadă: 

Înscrierea este considerată validă atunci când tot formularul de înscriere este completat corect și complet: nume + cod de membru în programul #PotSaZbor #dela1la21 + declarație pe propria răspundere.

RECOMANDARE DE ECHIPAMENT

În 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour România, iar de atunci am reușit să creștem și mai mult împreună.

Acest lucru ne-a permis să diversificăm antrenamentele, să oferim reduceri speciale pentru participanții la alergări (mai jos sunt detalii despre programul de fidelitate, prin care puteți beneficia de reduceri de până la 50% la echipamente de top pentru alergare) și să ducem povestea alergării cât mai departe.

Așadar, chiar dacă afară sunt 30 grade sau temperatura dă cu minus, echipamentul de alergare trebuie să îți facă viața mai ușoară indiferent de condițiile de vreme. Under Armour produce echipament premium de alergare, în care înglobează tehnologii inovatoare pentru a ajuta toți sportivii să își atingă potențialul maxim.

HOVR MEGA 3 CLONE – POTRIVIT PENTRU ALERGĂTORII ÎNCEPĂTORI

UA HOVR™ Mega 3 este cu siguranță pantoful care oferă cea mai mare amortizare. Nu numai că absoarbe impactul cu solul, dar partea superioară elastică se pliază perfect pe forma piciorului, oferind potrivire ultra-precisa pentru confort si suport.

Este potrivit pentru alergările pe distanțe lungi, dar mai ales pentru alergătorii începători deoarece capsulele din cauciuc carbonic de sub călcâi oferă o tracțiune și o durabilitate mai mare în zonele cu impact puternic.

Pantoful de alergare UA HOVR™ Mega 3 se găsește în magazinele @kvantumsportromania din România sau online, pe https://ro.kvantumsport.com/.

UA HOVR INFINITE 5 – POTRIVIT PENTRU ALERGĂTORII INTERMEDIARI

Pantoful oficial al sezonului 18 #PotSaZbor #dela1la21, destinat alergătorilor intermediari este UA HOVR INFINITE 5 deoarece este genul de pantof care te duce pe distanță lungă, dar care face față foarte bine și la antrenamentele de viteză, oferind un plus de echilibru, flexibilitate și amortizare.

Partea superioară din plasă este extrem de ușoară și respirabilă cu suport strategic în momentele în care este nevoie, iar căptușeala din jurul călcâiului oferă un plus de confort și suport.

De asemenea, amortizarea sensibilă a tehnologiei UA HOVR reduce impactul și returnează energia la fiecare pas.

Pantoful de alergare Under Armour HOVR Infinite 5 se găsește în magazinele @kvantumsportromania din România sau online, pe https://ro.kvantumsport.com/.

UA FLOW VELOCITI ELITE – POTRIVIT PENTRU ALERGĂTORII AVANSAȚI

Pantoful oficial al sezonului 18 #PotSaZbor #dela1la21, destinat alergătorilor avansați este UA FLOW VELOCITI ELITE, primul super shoe cu talpa de carbon al brandului. 

Acesta este pantoful cu ajutorul căruia Sharon Lokedi @shazrine a câștigat @nycmarathon în 2022 cu timpul de 2 ore 23 minute si 23 secunde.

Viteza este în ADN-ul acestui pantof, care nu are cauciuc în compoziția tălpii, fiind ușor și extrem de versatil, iar pe interior scrie RACING – un detaliu special gândit pentru alergătorii care caută următorul Personal Best. Poate fi folosit atât în curse scurte (5-10 kilometri), cât și la probele lungi de semimaraton sau maraton.

Pantoful de alergare UA FLOW VELOCITI ELITE se găsește în magazinele @kvantumsportromania din România sau online, pe https://ro.kvantumsport.com/

ÎMPREUNĂ PENTRU SUSTENABILITATE URBANĂ!

Începând cu finalul lui 2023, #PotSaZbor #dela1la21 devine un program destinat alergătorilor începători încurajat de către One United Properties, cel mai important investitor și dezvoltator de proprietăți rezidențiale, mixte, comerciale și de birouri verzi din București.

Prin proiectele lor inovatoare, One United Properties nu construiește doar clădiri, ci creează comunități. Face acest lucru oferind facilități prietenoase cu sportul și spații verzi și demonstrează că un stil de viață sănătos și activ poate fi la îndemâna oricui. Astfel, fiecare locuință devine un cămin pentru alergători, un loc de unde să pornească în aventura sănătății.

La fel ca și noi, One United Properties crede în forța conexiunilor durabile și în puterea comunității. Împreună, ne propunem să ridicăm standardul alergării și să aducem o schimbare semnificativă în viața fiecărui alergător urban.

ANTRENORI 321SPORT

RADU RESTIVAN – COACH

Radu, fondatorul comunității 321sport, este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training și ambasador al Abbott World Marathon Majors. Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează. Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

În afară de pasiunea sa pentru alergare, Radu – Managing Partner @The Sports Architects, a lucrat în industria sportului începând cu 2007: întâi în presa sportivă (print, digital, TV), apoi exclusiv pe proiecte de marketing sportiv, timp în care a acumulat o experiență de peste 15 ani. De asemenea, este și producătorul filmului La Cota 10.000.

Instagram

ERGO – PACER

Ergo… e Ergo. Adică omul care te face să iubești și în același timp să urăști alergarea.

“ACCELEREAZĂĂĂĂĂĂ” este fraza folosită cel mai des la antrenamentele de pe pistă.

Pe lângă asta, Ergo aleargă ultramaratoane.

Dar înainte să înceapă să alerge ultramaratoane, s-a apucat de running alături de noi în programul #dela1la21. Iar cum pofta vine mâncând, performanțele lui s-au îmbunătățit de la un an la altul.

Instagram
Meniu