#PotSaZbor #dela1la21

Povestea #PotSaZbor #dela1la21

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 de kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

În 2019 ne-am unit forțele cu Under Armour România, iar de atunci programul #dela1la21 a devenit #PotSaZbor #dela1la21. De atunci a fost susținut constant de Under Armour, alături de care am reușit să creștem din ce în ce mai mult.

Acest lucru ne-a permis să diversificăm antrenamentele, să oferim reduceri speciale pentru participanții la alergări (mai jos sunt detalii despre programul de fidelitate, prin care puteți beneficia de reduceri de până la 50% la echipamente de top pentru alergare) și să ducem povestea alergării cât mai departe.

În cei 8 ani de când organizăm alergările în fiecare marți la 19:30 în Parcul Regele Mihai I / Herăstrău (meeting point Statuia Charles de Gaulle), am avut alături mii de alergători. De fapt, primele-primele alergări 321sport au fost în Tineretului, apoi ne-am mutat în Herăstrău. Și din dorința de evolua, am adăugat antrenamente de alergare pe pistă, cât și la pădurea Băneasa pe trail.

Astfel că #PotSaZbor #dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton (și ulterior maraton), performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

În sezonul 17, care se desfășoară în perioada mai 2023 – octombrie 2023, continuăm cu antrenamentele de marți și joi seara, așadar, invităm toți alergătorii din România să învețe să zboare în alergare alături de noi!

Scopul final al sezonului 17 #PotSaZbor #dela1la21 este trecerea liniei de finish la Bucharest Marathon 2023, acolo unde Under Armour este sponsor tehnic. Fie că vreți să faceți primul semimaraton sau vă doriți un timp mai bun, la alergările cu noi întotdeauna veți găsi soluția pentru obiectivele proprii.

Antrenamentele 321sport au fost, sunt și vor fi gratuite, tocmai din dorința de a face accesibilă experiența de alergat pentru absolut oricine.

Înscrie-te în program, aleargă marțea oriunde în România și beneficiezi de reducere Under Armour!

Pe lângă alergările din București, proiectul #PotSaZbor #dela1la21 își continuă viața și în online, țintind să ajute și mai mulți oameni să se apuce de alergat sau să se motiveze să continue antrenamentele. Tot ce trebuie să faceți este să alergați în ziua de marți. Oriunde, oricum și oricât. Atâta timp cât marțea alergăm, vom fi întotdeauna împreună, iar asta contează cel mai mult pentru comunitate!

Odată înscris în programul #PotSaZbor, fiecare alergător va primi un cod de membru pe email în decurs de 72 de ore, după completarea formularului de mai jos.

Acesta este obligatoriu pentru a putea beneficia de reducerea la produsele Under Armour (*reducerea nu se cumulează cu alte oferte din magazine).

Partea bună este că oricine din România poate participa la antrenamente și se poate bucura atât de apartenența la comunitate, de challenge-uri grupului, cât și de discountul la produse Under Armour.

Când și unde alergăm?

Alergăm în fiecare marți în parc și joia pe pistă.

Marțea la 19:30 – alergare recomandată în special începătorilor, dar deschisă pentru absolut oricine. Ne întâlnim în fiecare marți la 19:30 la Statuia Charles de Gaulle din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din București. Facem încălzirea, apoi alergăm în trei grupuri pe distanțele de 3, 7 sau 10 kilometri. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. La final avem o sesiune de stretching.

În caz că vreți să ne întrebați dacă “se mai ține antrenamentul” când vremea este rea, răspunsul este câteva rânduri mai sus: alergăm în fiecare marți la 19:30, fără excepție.

Joia la 19:00 – alergare pe pista de atletism Lia Manoliu (click pe link pentru locație pe Google Maps). Acest antrenament are specific de viteză și este recomandat alergătorilor avansați, însă sunt bineveniți și începătorii care pot alerga în ritmul propriu.

Joia la pistă locurile sunt limitate!
Înscrie-te săptămânal pentru alergarea de joi, doar în formularul digital

La intrarea pe pistă va exista o listă nominală de prezență, în baza căreia se va realiza accesul la antrenament. Locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. După atingerea numărului maxim de înscrieri, formularul se dezactivează automat.

Formularele de înscriere se găsesc în pagina sezonului actual al programului #PotSaZbor #dela1la21. Click pentru detalii!

Înscrierea este considerată validă atunci când tot formularul de înscriere este completat corect și complet: nume + cod de membru în programul #PotSaZbor #dela1la21 + declarație pe propria răspundere.

Programul alergărilor #PotSaZbor #dela1la21 – Sezonul 17

Sezonul 17 cuprinde în total 44 de antrenamente la care puteți veni indiferent de nivelul de pregătire. Obiectivul final al programului #PotSaZbor #dela1la21 -Sezonului 17 este participarea la Bucharest Marathon 2023.

Programul de marți:

Mai 2023: 16, 23, 30
Iunie 2023: 6, 13, 20, 27
Iulie 2023: 4, 11, 18, 25
August 2023: 1, 8, 15, 22, 29
Septembrie 2023: 5, 12, 19, 26
Octombrie 2023: 3, 10, 17, 24, 31

Mai 2023: 18, 25
Iunie 2023: 1, 8, 15, 22, 29
Iulie 2023: 6, 13, 20, 27
August 2023: 3, 10, 17, 24, 31
Septembrie 2023: 7, 14, 21, 28
Octombrie 2023: 5, 12

Ce trebuie să faci pentru ca prezența să fie înregistrată?

 • aleargă în ziua de marți, la orice oră și oriunde în România.
 • înregistrează-ți alergarea pe o aplicație de running.
 • Share-uiește în ziua alergării (nu mai devreme, nu mai târziu) un story pe profilul personal de Instagram (acesta trebuie să fie public, nu privat), care să includă:
 • un print screen cu sumarul alergării
 • tag către paginile de Instagram 321sport și Kvantum Sport Romania.
 • ultimele 4 cifre din codul personal din programul de antrenamente (ex: 1234)

Aici am creat un exemplu despre cum trebuie să arate story-ul. Atenție, vor fi luate în considerare doar story-urile care îndeplinesc condițiile de mai sus. Fotografiile primite prin DM, mesaj personal sau orice altă variantă nu vor fi luate în considerare.

Cum folosești reducerea obținută prin alergare în magazinele Under Armour?

Verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.

 1. Alegeți cel mai apropiat shop Under Armour (3 magazine în București, 1 în Cluj, 1 în Brașov și 1 în Constanța) și prezentați codul unic + inițialele numelui, după care solicitați reducerea.
 2. Codul va fi verificat, după care reducerea va fi aplicată produselor achiziționate.
 3. Imediat ce are loc această operațiune, noi vom primi un email și vom șterge prezențele folosite (exemplu: dacă se folosește reducerea de 50%, vor fi șterse 9 prezențe. Dacă utilizatorul acumulase 12 prezențe, după aplicarea reducerii, acesta va mai avea 3 prezențe, adică 20% reducere), astfel încât numărătoarea prezențelor o va lua din nou de la zero.
 4. Vă bucurați de antrenamente cu noul echipament!

Mențiune: Veți putea beneficia de reduceri în oricare dintre cele cinci locații Under Armour din România. Reducerea se calculează din prețul de listă, nu se cumulează cu alte promoții/reduceri și nu se aplică pe site-ul oficial Under Armour din România, fiind disponibilă exclusiv în magazine.

Pragurile de reducere sunt:

 • 1 antrenament – 10% reducere
 • 3 antrenamente – 20% reducere
 • 5 antrenamente – 30% reducere
 • 7 antrenamente – 40% reducere
 • 9 antrenamente – 50% reducere

Recomandări de echipament pentru #PotSaZbor #dela1la21

Alergarea nu ține cont de vremea de afară, dar e bine să fii pregătit pentru orice tip de condiții. Dacă pe timpul verii echipamentul este foarte simplu (pantofi, șort și tricou), lucrurile pe timp de iarnă stau diferit, dar asta nu înseamnă „mai complicat”!

Produsele Under Armour din categoria Storm sunt gândite astfel încât să ofere cea mai bună experiență de alergare în sezonul rece, în special pe vreme ploioasă sau ninsoare.

Tehnologia Storm se găsește atât pe pantofii de alergare, cât și pe echipamentul de alergare, iar rolul acesteia este de a respinge apa, dar fără a sacrifica respirabilitatea. Cheia se află în fraza „respinge apa, dar fără a sacrifica respirabilitatea” pentru că acest lucru ne permite să obținem cele mai bune performanțe în condițiile de vreme rece sau ploioasă.

În mod specific, pantofii de alergare din colecția Storm au capacitatea de a menține piciorul uscat în zilele ploioase, iar în plus adaugă și elemente de vizibilitate pentru ca alergătorii să fie mai ușor de observat în condiții de întuneric.

Pentru echipamentul de alergare, cel mai bun exemplu este la gecile de alergare din colecția Storm, care resping apa și asigură protecție chiar și pe durata antrenamentelor lungi în condiții de ploaie. Un mare avantaj al acestor geci este capacitatea de a fi pliate în interiorul unui buzunar. În caz că ploaia se oprește, geaca se împăturește rapid și poate fi ținută în mână, ocupând puțin spațiu și fiind foarte ușoară.

Accesoriile echipate cu simbolul Storm, precum mănuși sau căciuli, asigură atât protecție pentru ploaie, cât și căldura necesară în timpul alergărilor pe vreme foarte rece.

Pentru zilele în care temperaturile coboară mult sub 0 grade, recomandarea 321sport este să folosiți următoarele item-uri:

 • pantofi de alergare cu tehnologia Storm
 • colanți de alergare cu tehnologia ColdGear
 • bluză de corp cu tehnologia ColdGear
 • geacă de alergare cu tehnologia Storm
 • mănuși și căciulă cu tehnologia Storm

Vă recomandăm să vizitați site-ul Kvantum Sport, distribuitor oficial Under Armour în România, pentru a descoperi întreaga colecție de alergare Under Armour.

Antrenori 321sport #RunningCulture

RADU RESTIVAN – COACH

Radu este antrenor de atletism (absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea atletism), antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training.

Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează.

Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.

Este ambasador al Abbott World Marathon Majors și producătorul filmului La Cota 10.000.

ERGO – PACER

Ergo… e Ergo. Adică omul care te face să iubești și în același timp să urăști alergarea.

“ACCELEREAZĂĂĂĂĂĂ” este fraza folosită cel mai des la antrenamentele de pe pistă.

Pe lângă asta, Ergo aleargă ultramaratoane.

Dar înainte să înceapă să alerge ultramaratoane, s-a apucat de running alături de noi în programul #dela1la21. Iar cum pofta vine mâncând, performanțele lui s-au îmbunătățit de la un an la altul.

Yes La Alergare

Am pus laolaltă cele mai des întâlnite întrebări despre alergare și despre cum să te pregătești dacă vrei să alergi la prima ta competiție.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, prezintă câte un subiect de interes care ajută alergătorii să abordeze mai bine antrenamentele și să se bucure de progres sustenabil în sport.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare»

Ne place să vedem zburătorii în acțiune!

Nu uitați de hashtag-urile #PotSaZbor #dela1la21 #UnderArmour #321sport atunci când postați pe social media, iar dacă ne dați tag în stories pe Instagram, avem ofertă specială: 10% în plus la viteza de alergare.

Get social with us!

Reguli pentru o bună desfășurare a alergărilor:

Marți:

 • Se aleargă pe partea dreaptă a aleilor și se permite traficul din sens opus.
 • Utilizarea frontalei sau a blitz-ului de la telefon este obligatorie la antrenamentele desfășurate pe întuneric. Acest lucru oferă vizibilitate pentru alergători, cât îi și face vizibili pentru alți oameni care se află în parc.
 • Se pot lăsa bagaje la mașini până la ora 19:20 sau la momentul în care antrenorii spun că este “final call” pentru bagaje. Nu garantăm că vor exista mașini pentru bagaje la fiecare antrenament.
 • Antrenamentul începe la 19:30 cu încălzirea, urmează poza de grup, apoi se anunță regulile de siguranță.

Joi:

 • Accesul la antrenament este permis doar în baza înscrierii în formularul dedicat sesiunii respective, disponibil în secțiunea dedicată a site-ului www.321sport.ro.
 • Ultima oră de acces la pista de atletism: 18:50. Start antrenament: 19:00.

Regulile de siguranță la alergările pe pista de atletism:

 1. Participanții vor respecta instrucțiunile antrenorilor în ceea ce privește organizarea de grup, viteza și regulile de siguranță.
 2. Se aleargă grupat, ocupându-se cât mai puține culoare de alergare.
 3. Pentru viteză mică, se folosește culoarul 4 (exterior). Depășirea se face pe interior, apoi se revine spre exterior. Culoarul 1 este dedicat alergătorilor de mare viteză.
 4. Schimbarea culoarului de alergare se face numai după ce sportivul s-a asigurat în prealabil că nu va intra în calea altui sportiv.
 5. Retragerea de pe pistă se face doar în exterior.
 6. La traversarea perpendiculară a culoarelor pistei, alergătorul se va asigura atât în stânga, cât și în dreapta, pentru a nu intra în coliziune cu altă persoană aflată în mișcare.
 7. Nu se staționează pe pistă, ci doar în afara acesteia.

Orice abatere de la regulile menționate atrage după sine excluderea de la antrenament.

Meniu