#PotSaZbor #dela1la21 II – Under Armour

Povestea #dela1la21

Povestea #dela1la21 a început în ianuarie 2015, atunci când am dat startul unui program dedicat începătorilor. Atunci ne propuneam să îi ajutăm să alerge un semimaraton, pornind de la un kilometru și ajungând până la 21 kilometri. Promisiunea noastră a fost să trecem linia de finish împreună și să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Întreaga istorie #dela1la21 poate fi citită aici.

Primele antrenamente din 2015 au adus laolaltă doar câțiva participanți, dar, de-a lungul timpului, am ajuns să numărăm sute de oameni pe care i-am ajutat să termine primul lor semimaraton.

#dela1la21 a devenit cel mai mare și mai eficient program de pregătire pentru primul semimaraton, performanță recunoscută de Bucharest Running Club, organizatorii Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

Pentru al doilea an la rând ne unim forțele cu cei de la Under Armour, care continuă să fie partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Împreună am organizat sezonul 9 şi sezonul 10 de antrenamente #dela1la21, iar acum a venit momentul să începem un nou capitol – următoarea serie de antrenamente: #PotSaZbor #dela1la21 II.

Atunci când alergi există un moment special în care ambele picioare sunt deasupra pământului și ai senzația că poți să zbori. Este un moment unic în care orice alergător se transformă într-un zburător și, indiferent de viteza cu care își desfășoară antrenamentele, se conectează la acel vis comun: de a-și depăși limitele.

Ca români avem o legătură specială cu idealul de zbor. Avem în spate o istorie bogată în ceea ce privește dorința oamenilor de a sfida gravitația, iar pionierii din domeniul aviației Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coandă au reușit să ajute umanitatea să își împlinească visul de a depăși granițele.

Am pornit de la ideea românilor pionieri în zborul așa cum este perceput astăzi, iar împreună vom construi identitatea românilor care zboară prin alergare.

Sezonul 11 #PotSaZbor #dela1la21 II este susținut de Under Armour România. Abia așteptăm să vedem împreună cum oamenii obișnuiți pot să sfideze gravitația. Invităm toți alergătorii din România să învețe să zboare alături de noi!

Pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele , susținute de Under Armour România sunt suspendate.  mai multe detalii. Vom reveni cu informații noi pe parcurs.

Proiectul #potsazbor #dela1la21 II se desfășoară săptămânal, indiferent de vreme și așteptăm pe oricine își dorește să își depășească limitele. Vom organiza două grupe de antrenament, în funcție de experiența alergătorilor, iar zburătorii vor putea participa la ambele antrenamente dacă se simt pregătiți.

Nu există costuri pentru participarea la acest program, însă va trebui să te înscrii* în formularul de mai jos pentru a putea primi codul cu care va trebui să te prezinți la toate antrenamentele. La final, în funcție de numărul de participări, vei beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România.

* Mențiune pentru cei care s-au înscris în cadrul antrenamentelor susținute în sezonul 9 sau în sezonul 10, codurile unice vor rămâne aceleași, iar numărătoarea prezențelor va continua.

Înainte să te apuci de alergare, îți recomandăm să vizitezi un medic pentru a obține acordul pentru practicarea sportului. În funcție de istoricul tău medical, acesta îți poate sugera un set personalizat de analize. Și, nu uita, ai nevoie de încălțăminte specială pentru alergare! Este important să practici acest sport în siguranță, așa că poți găsi mai multe sfaturi despre cum să îți alegi încălțările în acest video sau în acest articol.

 • În fiecare marți ne vedem la 19:30 în fața statuii lui Charles de Gaulle și alergăm împreună într-un ritm lejer. #EVERYTUESDAY
 • Creștem gradual distanța.
 • Siguranța este pe primul loc!
 • Orice zburător poate participa!

Scopul final: terminarea primului semimaraton în cadrul competiției Bucharest Half Marathon în timpul limită, în condiții de siguranță.

Cum vom alerga cursa: începătorii vor termina Bucharest Half Marathon împreună, după viteza celui mai încet alergător.

 • În fiecare miercuri la 19:00 organizăm antrenamente săptămânale specifice la o intensitate mai mare și vom include, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo și forță.
 • Aceste sesiuni sunt dedicate zburătorilor mai experimentați și sunt realizate în parteneriat cu World Class România.

Scopul final: obținerea unui timp bun la Bucharest Half Marathon, proba de semimaraton.

Cum vom alerga cursa: avansații vor termina Bucharest Half Marathon într-un timp bun, stabilit în prealabil, alături de un pacer din echipa 321sport.

Fiecare zburător (începător sau avansat) va primi un cod de membru cu care va trebui să se prezinte la fiecare antrenament. Pe baza numărului de participări, zburătorii vor primi reduceri în magazinele Under Armour.

După completarea formularului de mai jos veți primi un email cu codul unic de identificare în cadrul programului. Acesta va fi scanat la finalul fiecărui antrenament pentru contorizarea numărului de prezențe. Codurile sunt alocate manual, așa că poate dura până la 48 de ore primirea emailului de confirmare a înscrierii în program.

Reducerea este valabilă pentru o singură achiziție în magazin, după care se va reseta contorul prezențelor, iar pragurile sunt după cum urmează:

 • 1 antrenament – 10% reducere
 • 3 antrenamente – 20% reducere
 • 5 antrenamente – 30% reducere
 • 7 antrenamente – 40% reducere
 • 9 antrenamente – 50% reducere

Atenție! Marțea, scanarea codului se face între 19:20 și 19:30 sau după sesiunea de stretching. Dacă la antrenament nu a fost scanat codul unic de participare, el nu mai poate fi trimis ulterior pe email, mesaj pe Facebook sau SMS. Miercurea, accesul pe pista de atletism se face pe baza numelui complet și a codului unic de particiapre. Dacă nu ați ajuns până la ora 19:10, nu se mai poate intra la antrenament.

Pentru folosirea reducerii în magazin, tot ce trebuie făcut este să urmați pașii:

 1. Verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.
 2. Alegeți cel mai apropiat shop Under Armour și prezentați codul unic + inițialele numelui, după care solicitați reducerea.
 3. Codul va fi verificat, după care reducerea va fi aplicată produselor achiziționate.
 4. Imediat ce are loc această operațiune, noi vom primi un email și vom șterge reducerea acumulată, astfel încât numărătoarea prezențelor o va lua din nou de la zero.
 5. Vă așteptăm la antrenamente cu noul echipament achiziționat! ❤

Mențiune: Veți putea beneficia de reduceri în oricare dintre cele patru locații Under Armour din România.

Radu Restivan

 • Radu este instructor de atletism, antrenor de spinning (indoor cycling), aerobic și functional training.
 • Știe că sportul nu înseamnă doar transpirație și caută să creeze relații pe termen lung cu oamenii pe care îi antrenează.
 • Este omul care poate motiva și cel mai nemotivat om, dar în același timp știe să tempereze oamenii care vor rezultate de azi pe mâine.
 • Este ambasador al Abbott World Marathon Majors și realizează documentarul video Discover the World through its Marathons.

Ergo

 • Ergo este managerul general al celui mai popular brand de streetwear din România, PORC, pe care l-a fondat împreună cu Deliric în 2011.
 • În timpul liber, el se antrenează pentru ultramaratoane – competiții de alergare montană pe distanțe lungi, de 100 de km sau mai mult.
 • Ține antrenamentele 321sport de marți (Herăstrău, tura cea scurtă, de 3 km), respectiv cele de miercuri (antrenamentul de viteză de pe pista de atletism Lia Manoliu).
 • Deși nu vine dintr-un context sportiv, Ergo deja a terminat câteva curse de 100 de km în țară și în străinătate.
 • În vara 2019 a participat la OMT100 (Olympus Mythical Trail), cel mai greu ultramaraton al Greciei, o competiție internațională care se desfășoară în munții Olimp. Acolo a obținut locul 13 și a fost și primul român care a terminat.
 • Ergo crede foarte tare în importanța de a da înapoi către cei din jur, a-i ajuta pe alții.

Am pus laolaltă cele mai des întâlnite întrebări despre alergare și despre cum să te pregătești dacă vrei să alergi la prima ta competiție.

În fiecare episod, Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, va extrage câte o întrebare și va discuta pe scurt despre subiectul ales. Va veni cu o serie de povești și sfaturi utile astfel încât tu să poți să începi cu bine antrenamentele.

Urmăreşte aici episoadele din Yes La Alergare »

Poveștile #PotSaZbor #dela1la21 II

#PotSaZbor #dela1la21 II pe Instagram

Ne place să vedem zburătorii în acțiune! Când postați fotografiile de la antrenamente pe Instagram, nu uitați de hashtag-urile #PotSaZbor #dela1la21 #UnderArmour #321sport #RunInBucharest!

Get social with us!

Meniu