Viitorul alergării este aici! Tehnologia Under Armour Iso-Chill a apărut și în România

În 2019, ni s-a alăturat în calitate de partener și ne-a susținut nu doar o parte din sezoanele #PotSaZbor #dela1la21, ci și The Speed Project și alte proiecte prin care noi, probabil cea mai responsabilă comunitate de alergare din România, am reușit să prindem aripi. În tot acest timp, am creat împreună concepte și evenimente care ne-au ajutat să fim cât mai relevanți pentru alergători și totodată, împreună am reușit să le arătăm oamenilor cât de multe lucruri poate să însemne sau să ofere alergarea, un sport care la prima vedere pare destul de simplu.

Privind în trecut, ne dăm seama că Under Armour a făcut primii pași în industria de alergare acum aproximativ 10 ani, timp în care tehnologia a evoluat constant, iar modelele s-au îmbunătățit de la an la an. Under Armour este acel tip de brand care continuă să te uimească parcă la nesfârșit cu inovațiile și nivelul de performanță pe care îl aduce pe piață.

Așadar, suntem tare bucuroși să vă anunțăm că a sosit în România cea mai cool inovație a verii pentru performanțe atletice crescute, indiferent câte grade ar apărea în termometre! Da, ați citit bine. UA Iso-Chill înseamnă echipamente avansate, cu o țesătură revoluționară care dispersează căldura ce vă oferă confort termic maximum chiar și la temperaturi ridicate combinate cu efort intens. Cum funcționează mai exact? Ei bine, ca un pachet de gheață încorporat chiar în interior, fibrele sale de nailon dispersează căldura, în timp ce dioxidul de titan absoarbe energia UV și îndepărtează căldura.

Tehnologia Under Armour Iso-Chill ajută la dispersarea căldurii corpului, făcându-l să se simtă rece la atingere, așadar rezistați mai mult la antrenamentele intense și vă mărește astfel timpul standard de antrenament și implicit performanța chiar și în situații de presiune ridicată.
Sună foarte bine când vă gândiți la acele antrenamente pe care le făceați în trecut într-o căldură infernală, nu? Descoperiți și voi colecția #UAIsoChill în magazinele Under Armour din București, Cluj, Brașov și .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu