10 coduri de discount pentru Garmin Forerunner și Fenix. Ask Radu!

Începând cu 2015, poveștile 321sport #RunningCulture și Garmin s-au legat într-un mod natural, fiind împreună de la primul pas al comunității. Am creat împreună evenimente și concepte care ne-au ajutat să fim mai aproape de comunitatea de running, iar tehnologia Garmin ne-a ajutat să fim cât mai relevanți pentru alergători.

Am trecut prin multe împreună: fie că am transmis live prin Garmin LiveTrack de la #TuraDeVis, atunci când alergam de la apus la răsărit (vara) sau de la răsărit la apus (iarna), că am creat conținut video la curse de alergare din întreaga lume (UTMB / CCC 2019, UTMB / OCC 2017 și multe altele) sau că am sprijinit 80 copii cu echipament sportiv în campania #CeasuriDePoveste, scopul nostru a fost întotdeauna de a oferi experiențe valoroase și memorabile.

Acum este timpul pentru următorul pas: ne dorim să recompensăm alergătorii din comunitatea 321sport cu discount-uri speciale la produsele Garmin Forerunner și Fenix. Avem 10 coduri de discount valabile pe site-ul oficial Garmin România în valoare de 20% (reducerea se aplică la prețul de listă și nu se cumulează cu alte promoții).

Cum puteți obține codul?

Îl întrebați pe Radu Restivan (mesaj pe Facebook sau Instagram), antrenor 321sport și ambasador Garmin. As simple as that. Apoi vă apucați de treabă, că antrenamentele nu se urcă singure în Garmin Connect 😀

Codurile se dau pe principiul primit venit, primul servit și sunt valabile până pe 15 aprilie.

LATER EDIT: toate codurile au fost alocate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu