#CeasuriDePoveste: ideea care s-a transformat în echipament sportiv pentru 80 copii

Se spune deseori că puterea sportului este incredibilă. Fie că poate genera un zâmbet, că poate oferi motivație sau poate aduce oamenii împreună, sportul este acel lucru care unește.

În vara lui 2018 am lansat o provocare alături de echipa Garmin România și ambasadorii și sportivii brandului: Sonia Argint Ionescu, Iulia Găinariu, Daniel Osmanovici, Dana Ninulescu, Andrei Gligor și Radu Restivan.

Ceasurile folosite de acești oameni au trecut prin multe experiențe extraordinare. Au ajuns la maratoane legendare, au măsurat altitudini incredibile sau au monitorizat momentele în care bucuria ajungea la cote maxime. Așadar am transformat ceasurile Garmin folosite de sportivi în #CeasuriDePoveste.

Le-am spus #CeasuriDePoveste pentru că reprezentau atât suma unor experiențe de povestit nepoților, cât și pentru faptul că urmău să devină o șansă la sport pentru un grup de copii. Așadar toate ceasurile au fost scoase la licitație, iar pasionații de sport au putut să le achiziționeze și să se aleagă cu niște device-uri super performante, dar și încărcate cu emoție: au fost câte două ceasuri Fenix 5 (Daniel Osmanovici și Radu Restivan), un ceas Fenix 5S (Sonia Argint Ionescu), două ceasuri Forerunner 735XT (Iulia Găinariu și Dana Ninulescu) și un Fenix 2 (Andrei Gligor).

Povestea acestor #CeasuriDePoveste continuă alături de alți oameni grozavi care în prezent folosesc ceasurile, iar toate fondurile obținute au fost folosite pentru cumpărarea de echipament sportiv pentru o parte din copiii de la Școala Gimnazială nr. 168 din București. 80 dintre aceștia au primit câte un set complet constând în trening (pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă) și pantofi sport în cadrul unui eveniment la care echipa Garmin România le-a vorbit despre importanța sportului.

A fost o întâlnire emoționantă și plină de prietenie, în care bucuria sportului a fost transmisă de la o generație la alta, iar scopul campaniei s-a transformat în realitate!

O parte din echipa de la Școala Gimnazială nr. 168 din București!

Fericirea este pe chipul lor!

Toată bucuria din lume!

Echipamentul sportiv care a ajuns la cei mici!

Click pe bannerul de mai jos pentru a vedea povestea fiecărui ceas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu