Premiera documentarului 5778 de la UTMB: luni, 9 decembrie, ora 21:00

Filmat pe durata a 18 luni, documentarul 5778 prezintă povestea alergării distanței de 101 kilometri cu o diferență de nivel de 6.100 metri la CCC, parte din UTMB 2019. Filmul a fost prezentat în premieră la cinematograf în cadrul Transylvania Mountain Festival, apoi a urmat o proiecție în magazinul Under Armour din Mega Mall București.

Premiera pe internet va avea loc luni, 9 decembrie 2019, la ora 21:00, iar documentarul va putea fi urmărit pe canalul de Youtube 321sport.

Prima parte este filmată exclusiv în Carpații din România (Munții Făgăraș, Ciucaș etc.), iar cea de-a doua parte se concentrează pe experiența din Italia, Elveția și Franța, acolo unde se desfășoară competiția.

Despre planul de cursă, strategie și pașii necesari pentru a parcurge distanța în 18 ore și 30 minute puteți citi în

UTMB este unul dintre cele mai importante eveniment de alergare montană din lume și este organizat anual în Chamonix. În fiecare an, elitele alergării montane iau startul alături de alți 10.000 de alergători pe unul dintre traseele competiționale.

Proiectul Discover the World through its Marathons de la UTMB 2019 este prezentat de Under Armour România și încurajat de MSM de la Secom România și Garmin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu