#TuraDeVis Summer Edition 2020: Super Team ne-a câștigat toată admirația!

În noaptea dintre 20 și 21 iunie 2020, am organizat a patra ediție la rând a Turei de Vis și am dus bucuria alergării la un alt nivel. Totodată, am fost conștienți că această ediție va fi ținută minte drept “aia cu pandemia”, iar pentru prima dată de când organizăm acest eveniment, solstițiul de vară a picat fix în weekend.

Tura de Vis nu este o cursă sau o competiție, dar este un manifesto al libertății de exprimare prin alergare, o idee care ne-a dat încredere că putem ajunge absolut oriunde. Nu întâmplător, proiectul a fost în finala The Running Awards (ediția 2018), unde ideea a fost votată de oameni din întreaga lume.

Dacă vrei să vezi cum au arătat primele trei ediții, dă click aici pentru 2017, aici pentru 2018 și aici pentru #TuraDeVis 2019.

Anul acesta, ne-am organizat diferit, pentru a respecta măsurile de siguranță date de autorități. Am alergat în echipe de câte 6 oameni constant. Fiecare echipă a purtat un nume și a avut un căpitan.Iată cele 5 echipe și căpitanii acestora:

  • Echipa ”BrigadaSud”, căpitan: Bogdan Gagea
  • Echipa ”Running Rebels”, căpitan: Radu Restivan
  • Echipa ”Super Team”, căpitan: Silviu Popescu
  • Echipa ”Echipa de Vis”, căpitan: Monica Dănică
  • Echipa “Alergăceala”, căpitan: Ionuț Petcu

După o astfel de experiență, așa cum am mai spus, vom avea ce povesti celor dragi! Și iată-ne, cu povestea Echipei Super Team, condusă de Silviu Popescu.

”TuraDeVis 2020 a fost pentru mine o provocare, mai ales că am trecut direct în postura de căpitan, al echipei Super Team. Echipa noastră a fost formată “doar” din 6 oameni, fiind cea mai mică echipă, singura de altfel care s-a oprit, din păcate, la începutul buclei a 3-a, după ce am alergat în părțile de Nord și Est.În jurul orei 02:30, între Piața Unirii și intersecția Budapesta, după ce am rămas doar în 2 alergători, o ploaie torențială și rece ne-a făcut să abandonăm cursa. Ne debarasasem de geci în cadrul primelor două bucle, pentru a avea un bagaj mai ușor și pentru a câștiga forță să parcurgem cât mai mulți kilometri, chiar dacă nu eram pregătiți fizic pentru așa de mulți.Din păcate, am ratat #TuraDeVis din 2019 – Winter Edition, din pricina unei accidentări, iar lipsa acestei experiențe cred că a cântărit mult sâmbătă seara. Cred că experiența primei mele ture de vis de anul acesta, mai ales ca și căpitan a fost foarte interesantă, însă, chiar dacă nu s-a terminat așa cum mi-am dorit, rămân cu amintiri incredibile.

Mi-am dat seama că important este să participi, să faci parte dintr-un asemenea eveniment și să înveți niște lucruri utile pe viitor. Oamenii din jurul tău, coechipierii, privitorii dar și responsabilitatea ca toată lumea să fie ok, sunt sursele de energie care m-au alimentat pentru parcursul pe care l-am avut.
Însă, sunt totuși bucuros, că fiind a 5-a echipă, nu am lăsat careul de ași să fie incomplet. Echipa Monicăi, a terminat traseul propus, fiind echipa cu care am împărțit traseul în tandem.

Recomand cu încredere alergătorilor și amatorilor de urbanism #TuraDeVis! Este o experiență urbană unică, o vizită în București pe jos, trecând și prin locuri prin care n-am mai ajuns cu alte ocazii.

Enjoy the running!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu