#TuraDeVis Winter Edition 2019: 61 kilometri incredibili de la răsărit la apus

Trebuie să vă facem o mărturisire: ne gândim cu nostalgie la #TuraDeVis și la ziua extraordinară pe care am petrecut-o sâmbătă, 14 decembrie 2019, în familia 321sport.

Pentru al treilea an la rând, în preajma solstițiului de iarnă, noi am decis să alergăm de la răsărit până la apus. Ne-am strâns o gașcă de oameni frumoși, dar și un pic nebuni, și am plecat pe un traseu de peste 60 de kilometri pe străzile Bucureștiului. Mai exact, 61,1 kilometri alergați pe parcursul celor aproape 9 ore.

Video #TuraDeVis Winter Edition 2019 – iată cum a arătat experiența alergării de la răsărit până la apus!

TRASEUL #TURADEVIS WINTER EDITION 2019

Toată povestea ediției cu numărul trei a început la Mikkeller Bucharest, a continuat în partea de nord a capitalei, pe la Aeroportul Băneasa și Piața Presei Libere, a traversat orașul până în partea de vest, pe la Gara de Nord, Lujerului, Drumul Taberei și Palatul Parlamentului, ajungând apoi și în sudul Bucureștiului, mai exact, la Constantin Brâncoveanu și Tineretului. Ultima parte a traseului ne-a purtat spre partea de est, prin Ștefan cel Mare, Obor și pe străduțele din apropiere de Piața Romană.

Orașul a devenit locul nostru de joacă pentru o zi și asta a fost minunat. Nu am pus accentul pe viteză, nu a fost vorba despre vreo competiție, ci am vrut să ne bucurăm la maxim de experiență și să facem asta în familia 321sport! Alături de noi au fost oameni din comunitate, dar ne-am bucurat să îi primim și pe cei care nu mai alergaseră alături de noi până atunci.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă pornim pe traseu atunci când răsare soarele și ne oprim abia când se lasă seara.

(Aici puteți vedea cum a fost în 2017, 2018 și în 2019)

Cât despre ediția de sâmbătă, 14 decembrie 2019, vă spunem doar atât: a fost ediția cu cei mai mulți oameni și cei mai mulți kilometri alergați! Fotografiile de mai jos sugerează foarte bine că a fost o alergare de neuitat. 🙂

Trebuie să mulțumim Zuzu Fit pentru că ne-au ajutat să arătăm că #potimaimult nu este doar un hashtag, ci o dovadă de curaj și ambiție. Mușchii noștri nu ar fi rămas în viață pe toată durata acestei nebunii fără proteinele din laptele și batoanele Zuzu Fit de la punctul de alimentare!

Abia așteptăm edițiile din 2020. O să fie cel puțin la fel de e-pi-ce ca până acum! Împreună scriem cultura de running din România!

Credit foto: Răzvan Novac.

#TuraDeVis Winter Edition 2019 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit și încurajat de  Garmin România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu