SUPER NEINTERESANT: un newsletter (prea) onest de la Radu Restivan

Salut, eu sunt Radu Restivan.

Partea SUPER. Mulți oameni spun că îmi trăiesc visul: sunt pasionat de sport, am început un business numit The Sports Architects (prima agenție din România specializată pe strategie de marketing sportiv), sunt fondator, antrenor, fotograf și poate cel mai gălăgios om din 321sport #RunningCulture (probabil cea mai mișto comunitate de running din câte știu; da, da, sunt subiectiv!), filmez documentare de alergare prin toată lumea, sunt antrenor de atletism absolvent al Școlii Naționale de Antrenori și am bucuria să lucrez cu o mulțime de sportivi fantastici în programul 321sport+, țin clase de indoor cycling. Lista ar putea continua. Asta este partea SUPER.

Partea NEINTERESANTĂ. Toate lucrurile de mai sus au venit sau vin la pachet cu enorm de multă muncă. Aș fi putut să mă pierd pe drum de zeci de ori. Obstacolele sunt la fiecare pas. M-am luptat și încă mă lupt cu epuizarea, deznădejdea, lipsa de încredere. Business-ul și sportul m-au ajutat să interacționez de-a lungul vieții cu un număr foarte mare de oameni. Și am văzut cât de mulți se împotmolesc în NEINTERESANT.

Așa a apărut SUPER NEINTERESANT, un newsletter în care voi vorbi despre partea grea, aia care nu iese niciodată la suprafață. Totul la pachet cu soluții pe care le-am descoperit pe parcurs.

Îți spun încă de la început că newsletter-ul o să fie personal, voi împărtăși multe experiențe reale. Și o să zic lucrurile fix așa cum m-ar fi ajutat să le ascult acum 10 ani, când făceam greșeli pe bandă rulantă. Nu că acum n-aș mai face greșeli, doar că le privesc altfel.

Pentru că Facebook a considerat postarea drept spam și mi-a șters-o, singura cale prin care te poți abona este să dai click aici.

PS: Indiferent cât de mult muncești și ce rezultate fantastice ai, niciodată nu va exista doar partea SUPER. Așa că pune-ți centura de siguranță, viața este o călătorie cu multe gropi pe tărâmul NEINTERESANT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu