#RunningCulture: Ce-am învățat că înseamnă familia 321sport

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

În weekend a avut loc cea de-a patra ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN, un eveniment care pune accentul pe importanța de a face sport alături de cei dragi. La linia de start au fost prezenți aproximativ 7000 de alergători, un număr impresionant pentru un eveniment de alergare dedicat celor care aleargă în familie.

De-a lungul anilor 321sport a strâns laolaltă o mulțime de oameni care s-au îndrăgostit de alergare și care, mai mult, au legat prietenii de durată. Asta înseamnă #RunningCulture, ca săptămână de săptămână oamenii din comunitate să se întâlnească și alerge împreună. E minunat cum, odată cu trecerea timpului, acești oameni s-au transformat dintr-o gașcă simpatică într-o adevărată familie de alergători!

Așa se face că evenimentul de duminică, 7 aprilie, a fost un prilej numai bun de a scoate “familia” la alergare și de a petrece un timp de calitate împreună. Sportul îi face pe oameni să se apropie, să se deschidă și să evolueze împreună, iar asta este ceea ce ne dorim și noi de la “familia 321sport”.

“321 în 41” este o gașcă formată din oamenii care vin la antrenamentele 321sport și care ajung cu tramvaiul 41 la alergare ? O adevărată familie creată în jurul comunității de alergare! Iar ei au participat împreună la Cursa de Familie de la UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN ❤️

Știm cât de important este să ai alături niște prieteni cu aceleași pasiuni, dar ne dăm seama cât de important este să îți convingi părinții, copiii și rudele să iasă cu tine la o alergare și să înceapă încet, încet să aibă un stil de viață mai sănătos.

Așa că vă încurajez pe toți să faceți sport alături de oamenii apropiați din viața voastră și, de ce nu, să ne vedem în 2020 la ediția aniversară Bucharest 10K & Family Run.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu