Sezonul 9 #dela1la21 devine #POTSAZBOR #dela1la21. Suntem pregătiți!

Anul acesta ne-am unit forțele cu cei de la Under Armour și organizăm împreună sezonul 9 #dela1la21.

Ca în fiecare an, ne dorim să îi ajutăm pe cei aflați la început de drum să își depășească limitele și să descopere pasiunea pentru sport. Vom organiza antrenamente săptămânale și vom trece împreunnă linia de finish a probei de semimaraton din cadrul competiției Bucharest Marathon 2019.

Cu ce vine în plus sezonul 9 #dela1la21?

Sezonul 9 #dela1la21 devine #potsazbor #dela1la21. Și aste pentru că atunci când alergi există un moment special în care ambele picioare sunt deasupra pământului și ai senzația că poți să zbori. Este un moment unic în care orice alergător se transformă într-un zburător și, indiferent de viteza cu care își desfășoară antrenamentele, se conectează la acel vis comun: de a-și depăși limitele.

Și pentru că pentru noi este important să evoluăm de la sezon la sezon, anul acesta propunem două tipuri de antrenamente, în funcție de nivelul de pregătire al fiecăruia. Detalii suplimentare despre grupa de începători aici și despre grupa de avansați aici.

Dacă vrei să te înscrii în acest program, te invităm să completezi formularul de aici.


Under Armour au devenit în 2019 partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon, iar pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model care se va lansa în luna ianuarie 2019 în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu